Најголем фудбалски "глумец"

Кој е најоглем 'diver'?

• Кристијано Роналдо

Гласови: 87 33,7%
  • Робен

Гласови: 3 1,2%
  • Роналдињо

Гласови: 8 3,1%
  • Адриано

Гласови: 4 1,6%
  • Дрогба

Гласови: 20 7,8%
  • Анри

Гласови: 0 0,0%
  • Фернандо Торес

Гласови: 4 1,6%
  • Тоти

Гласови: 34 13,2%
  • Ибрахимович

Гласови: 7 2,7%
  • Инзаги

Гласови: 81 31,4%
  • Друг

Гласови: 10 3,9%

• Вкупно гласачи
    258
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема конкуренција Инзаги мислам дека сите ќе се сложиме а и анкетата кажува така.Не за џабе еднаш Стам имаше изјава дека двајцата браќа Инзаги се мекуши.

Не знам зошто воопшто е отворена ваква тема.Она Инзагино може да држи часови по глума

Е па најдобар глумец.. Ајде јас некој од нашите.. И тоа глумица.. Шенка Колозова! :vozbud:

Инзаги! И Дрогба и Роналдо донекаде.

Инзаги е неприкосновен.
Дел пјеро не го видов на листата, хмм чудна работа...

Oд листава Инзаги е број еден, Роналдо знае некогаш да одглуми некоја сапуница, а не знам зошто го нема Дида за потегот против Селтик, најсмешен ми е тогаш:pos2:

http://youtube.com/watch?v=aFcVVqf2GW8

Еј стварно, кај е бе месечарот?Уствари тој уште се дружи со пензионерите?Според годините таму сега може и за младинците да игра:pos2:

па Инѕаги, фала Богу, барем тоа е лесно да се одлучи. но, иако е глумец сепак е и одличен играч.

Манчестер нека го купит Инзаги, па да се напрајт еден комплетен тим на глумци и педери!

Манчестер нека го купит Инзаги, па да се напрајт еден комплетен тим на глумци и педери!
Не не Инзаги не се дружи со педери... си имаат таму натиго дајмиго Руни и Роналдо :)

Не не Инзаги не се дружи со педери... си имаат таму натиго дајмиго Руни и Роналдо :)
Aj сега Инзаги со Роналдињо ќе си имаат натиго дајмиго, како што е запечено заблето, ќе има групњачи!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom