Најголем фудбалски ГАД/ИДИОТ!

• Креатор на темата Креатор на темата The_Red1
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има погнасен идиот од Џони Еванс? Британски гнасен копач, од старата школа, иако е млад. При извршување обид за убиство да бараш картон за играчот кој си го осакатил. Некои викаат оти таков играч можи да сакаш само во своја екипа, ама јас го нејќам ни така. Едноставно за такви потези да го казнат противникот со картон на твое барање......за такво нешто мора да си играч на Манчестер Јунајтед, од друг тим да е би добил дури и дополнителна казна, башка црвениот картон. Затоа не го сакам ни во „мојот тим“.

матераци-грешката на природата исто така одвратен гаден изрод.

Дали има погнасен идиот од Џони Еванс? Британски гнасен копач, од старата школа, иако е млад. При извршување обид за убиство да бараш картон за играчот кој си го осакатил. Некои викаат оти таков играч можи да сакаш само во своја екипа, ама јас го нејќам ни така. Едноставно за такви потези да го казнат противникот со картон на твое барање......за такво нешто мора да си играч на Манчестер Јунајтед, од друг тим да е би добил дури и дополнителна казна, башка црвениот картон. Затоа не го сакам ни во „мојот тим“.
аиии од километар се познава дека си за челшит, ај те поздравувам
ne sto sum fan na CR ama ova ne humano ina4e ova e Ball
друже, роналдо беше на мета на сите....сите го мразат оти е најдобар, му нема рамен па кој сака и што сака нека збори....никој не можеше да му земе топка без фаул али тоа е....и судиите претеруваа и тој понекогаш ама на видеото се гледа што му прават и колку фер се однесуваа....

Мене лично најповеќе ме нервираше дебилот Зебина...идиот,гад,гнаса,ѓубре,смрден играч,дебил,деген,грд,коњ,магаре...едноставно нема персона што мразам играч колку овој...класика од морон!
го удре оти му даде гол.....дебил!

Ticket for the match - £30
Match Programme - £4
Seeing that disgusting, cheating scumbag get emptied by Man Utd next young superstar and then getting booked for it... PRICELESS :)

Oнтопик.

Марк ван бомел без дискусија.видете на 1:04 кај му е раката.

Матераци кој друг...

можеби не претерано гад или идиот, ама дефинитивно е фрик... Вини Џонс

аиии од километар се познава дека си за челшит, ај те поздравувам
друже, роналдо беше на мета на сите....сите го мразат оти е најдобар, му нема рамен па кој сака и што сака нека збори....никој не можеше да му земе топка без фаул али тоа е....и судиите претеруваа и тој понекогаш ама на видеото се гледа што му прават и колку фер се однесуваа....

Ticket for the match - £30
Match Programme - £4
Seeing that disgusting, cheating scumbag get emptied by Man Utd next young superstar and then getting booked for it... PRICELESS :)

Oнтопик.

Иако е капитен и дете на Челзи, јас се срамам од вакво нешто (плукање), и отворено го кажувам то.
За разлика од мене, тој болен безобразлук и простотилук во вас можи само да прикажи дека еден ваков криминален чин (втор на споменатото гомно по силувањето од кое го спаси сер-лото) го оправдувате без проблем и дури се смејте на него и го величате лајното.
Тоа е болест. Безобразлук и простотилук. Абе разбирам Барселона која го има најдобриот состав во својата историја да покажува таква болна ароганција кон останатите; Реал Мадрид исто разбирам, цело кралство стои зад нив; а и Интер комотно можи да се однесува така, го има секое право на овој свет за тоа моментално, а сепак не гледам такво нешто од нив. Тоа ми е одвратно, но го разбирам за овие три клуба моментално.
А од каде тоа кај Манчестер Јунајтед? Само болест. :toe:

Ги има многу но на врвот се матераци и кристијано роналдо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom