Најглупите вицови

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Си биле седум јариња дошол волкот изел четири и останале четири бидејки цветко не знаел да брои:tapp::tapp::tapp:

Две златни рипки во акварим: Златна рипка 1: Веруваш во Господ? Златна рипка 2: Се разбира. Што мислиш кој ја мења водата?

Си биле 2-ца и се карале кој да иде у сред

Си бил некој човек и ловел риби и другиот му рекол што правиш и овој ја ловам прачки..:icon_lol::nenene:

Си биле три офци ... едната тргнала лево ... другата десно ... третата по нив

Се срушил авион на пуст остров и само еден преживеал.Тој фатил златна ЖЕЛКА и таа му кажала ако го пушти ќе му исполни една желба. Човекот побарал да направи мост. По 2 3 години напори желката се откажала и му кажала дека многу е стара за мост да направи ама може колут назад :toe:

Мравка патува со авион,си го паркира точакот пред театар,влекува во полиција,бара бурек,аптекарот му вели,на златара ли ти личи ова,немаме ние тетратки,а мравката силна матна,ма што ми е галје,мене надвор ми е паркиран камионот

Две макарони стојат пред матичар за да се венчаат.Матичарот ги прашува како се разликуваат кое е женско,а кое е машко?Многу лесно таа е без јајца,а јас сум со јајца.

Човек го боли окото и оди на очен лекар.
Лекарот:Пиеш ли чај?
Човекот:Да
Лекарот:А ја вадеш ли лажичката дур пиеш?

Што е брзина?
- Брзина е да се качиш на 10-катница да се измочаш и да слезиш по скали и да ја пречекаш мочта во раце.- Со извинување

Back
На врв Bottom