Најглупите прашања...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Се сретнуваш со некој што го немаш видено 100 години и ти вика:„Што има ново?“, или...„Има нешто ново?“ Демек секојдневно нема нови работи...Затоа најдобар одговор на вакви прашања да избегнам секогаш ми било, ти старото не го знаеш, а не пак новото да ти го кажам!:)

На улица кога ќе ме праша: Кај си??

Па пред тебе сум ти јеб*ем будалата :pos:

коа седам на мсн и некој ке ме праша шо праиш? ее ај најди му нзс.... па со тебе праам муабет бре наб... тууу бре безмозочњаци ц ц ц

Wazzup/Sup поглупо питање :uvo:
да не се повторувам со погорните.. чиј си ти? .. шо има ново?

Кога влегуваат моите во соба некогаш доцна навечер и ќе ме прашаат: Спиеш? - Е, и ако спијам, што да им одговорам?:)

Кога влегуваат моите во соба некогаш доцна навечер и ќе ме прашаат: Спиеш? - Е, и ако спијам, што да им одговорам?:)
Леееее ќути ејјј кај мене и почнуваат и да ме тресат па и да спиам ќе се разбудам:pos2:

Се сретнуваш со некој што го немаш видено 100 години и ти вика:„Што има ново?“, или...„Има нешто ново?“ Демек секојдневно нема нови работи...Затоа најдобар одговор на вакви прашања да избегнам секогаш ми било, ти старото не го знаеш, а не пак новото да ти го кажам!:)

Дефинитивно најглупото прашанје... Шо има ново брат,,, а секој ден се гледаме:tapp::tapp:

Дефинитивно : ШО ИМА НОВО ? ... е најглупото прашање :pos2:

Шо има ново? Кај си бе? Шо праеш? Шо ќе се пофалиш? Како пројде у школо?:pos: Лелеее озбилно глупи биле прашањава де? :pos::pos::pos:

абе да, глупо звучат ептен онака ..
ама па шо да те праша на поминување?
Како мајка ти?

ако ништо, тогаш: некултурен/а, ме игнорира!

ау да .. иако незнам колку спаѓа у прашања ..
најмногу се ежам на --> ASL?

знаеш ли со е ASL као прво ?

најглупо прашање е
дали го сакаш боки-13?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom