Најглупите прашања...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Ау ама мразам кога некој ке ми се јави доцна на телефон и ке ми рече:
- Абе да не спиеш?
Какво е тоа прашање? Се трудев многу верувајте, но никако да го сФатам!:nenene:

Najglupo na svetot mi e po telefon:
-Alo, mi treba toj i toj.
-A koj go bara?
-Na telefon taa i taa.
-Itno li ti treba?
....
E posle ova isklucuvam i na mobilen zvonam. Mnogu poednostavno e ako ja baras Elena i da ja dobies Elena bez da odgovaras na nekoi prasanja, a so toa da se gubi vreme i smetkata pogolema da ti bide. Kaj edna skolska koga se javiv ednas poveke vreme izgubiv na majka i objasnuvajki i koja sum i zosto ja baram, otkolku sto mi trebase da i recam na skolskava "Utre vecer se sobirame klasot vo kafana".

Има премногу глупави прашања, тоа е факт.
Пример, кога некој те сретнува и ти вика ,,Каде си бе?‘‘ па добро бе нели се гледа каде сум?
Исто така и ,,Како си‘‘? На ова прашање сите одговараат дека се добро, ама ја во последно време од што ме живцира прашањето, одговарам ,,лошо сум‘‘.
Исто така те сретнува и те прашува ,,што правиш‘‘? Не си ќорав да видиш... Дишам, живеам, стојам, те гледам...

Кога нема што да се муабети и да се каже, нормално следат глупите прашања. Не може тоа да се искорени.

'' Шо ке се пофалаш '':tapp:
'' што е тоа ЛОЛ !? '' -Многу ме прашуват што е тоа ЛОЛ како да и кажаш ... :tapp:

-Шо праиш?(глупо прашање)
-Арен.(уште поглуп одговор:pos2:)

Како си ? Што правиш ? Што ке се пофалиш ? Што има ново ? :tapp:

а бе луѓе тие прашања се поставуваат така чисто од куртоазија, не од нешто друго.

смотан, просто дете......

на пат до Будимпешта во близина на Куманово
“аман мер уште немаме стигнато?“

Овде на работа идат секакви ама љуан е најлуд

ме праша : брат да скокнам од трет спрат шо ќе ми е ? :nesvest:

после имаше : Абе зш немат розева реклама в чаршија ?

па беше : како да фатам женска ?

и така

Мене постојано моите ме прашуваат: Што учевте у школо и 3 год. по ред им одговарам: НИШТО!

па тебе арно те прашуваат :)
:salut:

Како си ? Што правиш ? Што ке се пофалиш ? Што има ново ? :tapp:
Па ти мислиш стварно ги интересира (читај: боли). Тоа е туку така само, колку да се сврзе муабетче и да се покаже почит.
Затоа Британците ти се паметен народ. Викаат How do you do? на што се одговара со How do you do?. Нема глупости, прашуаење глупи прашања на кои ни тој сака да ги знае одговорот нит па ти ептен сакаш да му одговориш. Нели?:raz:

So prais?
So ti e?
Zasto si takva?
I so mi vikas sea?
Ej spies?
Ke sakas da pojdes do tamu i tamu?
Me sakas?
i bla bla bla bla blaaaaaaaaa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom