Најглупавата

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Еве пак глупа американка на Милионер.
Со 0 $ си се врати дома.:)

ова е постаро од влечкете на мојсије, аи фејк е дефинитивно :tapp:

има уште една слика кај што одгава без пола-пола Џокер

Го имам гледано..старо е. No comment 4 pic better options.

И јас го имам гледано ама на таа слика оваа немаше искористено џокер пола-пола, а светеше тоа "конечен одговор".

Лол :) Можда нејзе поголем и се чини слонот:pos: Ако не е монтажа, свака и част на бисерот.

Па месечината ја замислува како што ја цртаат малите деца,а така нема шанси да е поголема од слонот:pos2:

attachment.php

Кажете колкумина од вас со доказ ќе потврдат дека месечината е поголема од слонот. Сигурно сте виделе слон, а сте виделе и месечина? Е кое е поголемо ајде? Оставете вие што кажуваат книгите......
И на мене еднаш еден часовничар ми продаваше часовник и на часовникот пишуваше „Ватер резист 100м“ и му велам: Го проба ли бе мајсторе на таа длабочина од 100 м? А тој вели: Не! И сега ајде кажете ми како да му верувам........ А на мене ми требаше само кога си ги мијам рацете да не морам да го тргам од рака....:kesa::pos2::pos2:

аман бе старо е ова, а колку што памтам и донесовме заклучок дека ова е фејк (изработено на фотошоп) ништо чудно што и е таков лош квалитетот на сликата... башка од сите вакви идоити на милионер има видео на јутјуб, од оваа немам видено :)

Точно,,изработено е на фотошоп...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom