Најглуп пост во 2007-ма

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
BRUKA!!!!KAKO MOZE MLADI LUGJE NA ELITNI FAKULTETI,EVROPSKI UNIVERZITET(JA SUM USE SREDNO TAKA DA NE ZNAM DALI E JAK FAKULTETOT),MEDICINA 5 GODINA EEEEJ!!!!DA NE ZNAES KOSMOPOLIT SO E.ALOOOOOOOOO.POSLE SAN MARINO U AFRIKA DA NE E BE?CISTO PO4NUVAM DA RAZMISLUVAM NA TOA PRASANJE SE POVEKJE OD DEN NA DEN.MA AJDE MOLIM TI SE.ZNA4I DA REZIMIRAME:PRVIOT BESE SOLIDEN(AJ SEA PRV E OVA ONA KRSI MRAZ I NEMU NE MU E LESNO),VTORATA BESE KATASTROFA(ISTROSI DVA DZOKERA NA PRVITE PET PRASANJA CCCCC:tapp:,DEBELKOTO BESE...NO COMMENT.A 4I4ETO NA KRAJ NAJMNOGU STIGNA ZASO U GLOBALA NAJLESNI PRASANJA MU SE PADNAA,AMA SO SAN MARINO MU BESE ISPAD.
4ISTO KOLKU ZA INFORMACIJA NA HRVATSKIOT MILIONER EDEN MOMAK KOJ PRED NEDELA DENA NAPUNIL 18 GODINI STIGNA DO MILION I SE OTKAZA ALI PAZETE GO OVA,NE KORISTESE DZOKERI DO 12 PRASANJE I ODGOVARASE KAKO OD PUSKA.pa sea bile,debelko,4i4e i toj drugiot ne znam kako bese OSVESTETE SE!!!dobra e onaa reklamana znaenjeto e sila,znaenjeto e mokj...:tv:

Постов, гледан од неговата надворешност, нема конкуренција за “Нај пост за 2007.

Цитатот на нудл, што го има истакнато, е типично творење на еден кретенизам, сусштество со ниска интелегенција , срамота

Темата на mc dc за големината на неговиот пенис :pos: :tapp:

jas samo ve prasav kako da napravfam raketa za sto pomali pari,a vie vlegovte vo tezok film.....
:pos2:
Некогаш ми недостига овој лудак.
Добро шо престана да отвора нови јузери*

*не дај Боже да го прочита постов.

Мислам дека не е во ред да навредуваме било кој член. Ако кажеш дека е глуп постот, автоматски сметаш дека членот е глупав.

Вакви теми не сме оставале да стојат, ама за да не испадне вака-така, нема да ја затворам темава. Нека го стори тоа некој друг ако мисли дека треба.

Едит: се премислив. Нема да исмејуваме членови кои се потрудиле да пишат нешто на форумов. Клуч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom