Најевтин супермаркет

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpp
  • Време на започнување Време на започнување
Го ставив производот во корпа, кликнав види кошница и кликам кон наплата не дава да внесам картичка туку само рефреш ми направи на истото.

Последно уредено:
Го ставив производот во корпа, кликнав види кошница и кликам кон наплата не дава да внесам картичка туку само рефреш ми направи на истото.
Де бе Марчело, прочепкај по сајтот дали си ги следел сите услови за да нарачаш, не сум техничка поддршка од Рептил јас :LOL:. Креираше профил? Направи нарачка од минимум 900 ден.? Ако си направил се како што пишува таму и пак нејќе, пали колата до Скопје.

Изгледа дека Тинекс, освен проблеми со плаќање на роба на добавувачи, имаат и проблеми со исплата на плати на вработените, барем според некоја објава од вработен што кружи по социјалните мрежи...
1000035095.jpg

Dolgovite na Tineks pocna uste lani letoto, uste togas firmite ne im davaa roba, mislam deka pisav za niv. Konto e slamka za spas, ako moze nesto da se spasi.

Ova denes sto izleze e samo zavrsnicata za Tineks, oni dolzea pari a kerka mu na Todorovik si se podnovi so Porshe od salon.

Пред некој ден во Тинекс на клинички немаше вода да си купиш. ВОДА. Јас првично мислев дека има голема флуктуација на луѓе, па заради тоа дел од рафтовите се празни, но после сфатив дека истово се дешава и по другите маркети.

Тинекс на времето беше врв. Почна да тоне откако Кам и Стокомак отворија маркети во секој град, во секоја населба.
Квалитетот нагло опадна некако.
Ама не е ова тоа кафе. На ова мислам што пишува еспресо во тегла со златно капаче.
Прегледај го приврзокот 474056

Прегледај го приврзокот 474058
Во Веро имаш видено? Мислам дека истото нескафе го гледав во Веро во Diamond.

Пред некој ден во Тинекс на клинички немаше вода да си купиш. ВОДА. Јас првично мислев дека има голема флуктуација на луѓе, па заради тоа дел од рафтовите се празни, но после сфатив дека истово се дешава и по другите маркети.

Тинекс на времето беше врв. Почна да тоне откако Кам и Стокомак отворија маркети во секој град, во секоја населба.
Квалитетот нагло опадна некако.

Во Веро имаш видено? Мислам дека истото нескафе го гледав во Веро во Diamond.
Во Веро во Тетово видов немаше. Не сум видел во другиот Веро ама па тој ми е далеку од град. За Скопје да отидеш само за две тегли кафе не се исплати, да има и друга работа во Скопје па ај да се исплатеше.

Во Тетово од кога се пресели Тинекс во помал простор некако послаб е, има избир на производи ама мислам како да е мнкгу помалку од предходно. Ланската година Тинекс Тетово намалија една помалку каса за да стават самонаплатна кој жив човек не ја ни користи а верувам не го направиле тоа затоа што па многу е потребно или да се модернизираат туку да намалат вработени на каса.
Кога и да влезам во Тинекс нема многу луѓе како по други маркети што е.

Последно уредено:
Дечки Тинекс одамна пропаѓа.
Пишував и ја дека е ради ќерка му.
Неам фајде да лажам.
Владимир имаше напраено империја. Да не се лажеме. Беше уортачен со кој стигне, ама Тинекс е македонски бренд. А нашите брендови изумираат.
Газдата на Кипер има напраено колку Тодорович за цел живот.
Треба да поддржаваме и одржаваме наши бизниси.
Арно амаа, има деца родени уништувачи.
Доаѓа на готово, моча по све и праи пуздер.
Уште од Јануари тешко зимаа плати.
У Тинексот кај работа прво снема цигари, после снема продукти од Пивара. Веќе ми стана колку е саат.
Тоа е и мојата работа коа правам проверки, ако он нема роба на рафотовите, значи нема пари да ја подмири, ако нема шо да продава нема приходи.
Многу дуќани им се под рента даени или хипотека за да спасат гз.
Ги тужат мн фирми.
А мора да покријат све. Пивара, Витаминка, Лакталис, Атланик и слични нема песни да им пејат и да им ги простат побарувањата, односно од страна на Тинекс обврски.
А Тинекс има обврска и плата да пушти.
До 15ти у месец е законски рок. Петок немале добиено. Пон е прашање дали ќе добијат.
Само се трупаат трошоци, обврски и тужби, пари нема.
Едино ќе почнат да им цицаат имот.
Битно има 8 понија у двор. Само у коњите има илјадници евра.

Па приоритетите на прво место :D. Беа едни од најуспешните, ама им се гледа крајот, жал ми е за вработените, порано до 5 ти плата имаше секој месец редовно. Минималната со фатен празник некако се минеше.. сега и таа ја немаат...

Па приоритетите на прво место :D. Беа едни од најуспешните, ама им се гледа крајот, жал ми е за вработените, порано до 5 ти плата имаше секој месец редовно. Минималната со фатен празник некако се минеше.. сега и таа ја немаат...
Луѓе шо ги знам Велигден го пројдоа најскромно пошо пари немаат.

Луѓе шо ги знам Велигден го пројдоа најскромно пошо пари немаат.
Јасно ми е се. Ај што направија изгор цени, па и производи со поминати рокови продаваа, ама не само они.. па едно плус едно гратис, ако не го продадеш од џеб даваш.. тие финти.. а, за цигари знам, јас живци кинев .. ќе ти побара едни нема, други нема и ќе те отера у пм божем ти си крив :D
Оваа кога превзема се отиде у неповрат...

Back
На врв Bottom