Најевтин супермаркет

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpp
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално нигде не е ефтино.
Едно влагање во продавница ми е минимум 500 денари. Буквално три смешни продукти се 500 денари.
Да не зборам за тоа стандард што сум земала на месечно ниво, сè е дупло.

Мере ке отвараат и во Топанско во кругот на Аванти ресторанот спроти Мида, полиците им се наместени вајда уште да го наполнат со роба

Sent from my iPhone using Tapatalk

Спроти Дојрана на 30мај ке се отвара маркет Деан фамили кој ми се чини 70% од производите се грчки, дека ке биде ефтин малку тешко ама ке се наоѓаат добри продукти од соседиве

Мере ке отвараат и во Топанско во кругот на Аванти ресторанот спроти Мида, полиците им се наместени вајда уште да го наполнат со роба

Засега во Мере нема ништо што вреди да се купи.

Засега во Мере нема ништо што вреди да се купи.
Пршутата на Воштане, павлаката со пиперки, апетисаните… Не ни испазарував нешто премногу за да коментирам квалитет ама да генерално и јас таква слика имам ама сепак за локални сендвичари и одреден слој на народ топ ке биде реално и нормално што поголема конкуренција тоа подобро за нас

Пршутата на Воштане, павлаката со пиперки, апетисаните… Не ни испазарував нешто премногу за да коментирам квалитет ама да генерално и јас таква слика имам ама сепак за локални сендвичари и одреден слој на народ топ ке биде реално и нормално што поголема конкуренција тоа подобро за нас
Земав и пршута, но уште не ја отворив.
Димениот свински врат го пробав, ништо посебно.
Киселото млеко како вода.
Пиперките во павлака уште ни ги пробав, исто и кајмак земав..но не очекувам некој квалитет, се разочарав.
Куленот е добар, но Златиборец е бољи.
Колку е ладно во просторијата кај што им стојат сувомеснатите, мислам дека пингвин се сторив, плуќа разболев.
Бадем печен земав, ете тие се убави.
Средствата за хигиена се ефтини, но никаков квалитет.
Руска роба нема ништо.
Пивото е ефтино, но незнам сараевското дал е убаво.
Како и да е, не ме гледаат по втор пат.

Како што кинезиве ископираа све живо од техника така и "браќава" ископираа све живо од прехрамбени производи изгледа...Еднаш влегов во такви чудни маркети чисто да видам што има,направив скен на брзина и нигде да ме нема...

Мере маркети во топанско го отворија ли?

Во Кам според мене е најефтино.

Да очекуваме Тинекс да го смени името во Вива Фреш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom