Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Засега во Мере нема ништо што вреди да се купи.Мере ке отвараат и во Топанско во кругот на Аванти ресторанот спроти Мида, полиците им се наместени вајда уште да го наполнат со роба
Sent from my iPhone using Tapatalk
Пршутата на Воштане, павлаката со пиперки, апетисаните… Не ни испазарував нешто премногу за да коментирам квалитет ама да генерално и јас таква слика имам ама сепак за локални сендвичари и одреден слој на народ топ ке биде реално и нормално што поголема конкуренција тоа подобро за насЗасега во Мере нема ништо што вреди да се купи.
Земав и пршута, но уште не ја отворив.Пршутата на Воштане, павлаката со пиперки, апетисаните… Не ни испазарував нешто премногу за да коментирам квалитет ама да генерално и јас таква слика имам ама сепак за локални сендвичари и одреден слој на народ топ ке биде реално и нормално што поголема конкуренција тоа подобро за нас
Пивото е ефтино, но незнам сараевското дал е убаво.
Мислам дека имаше, но јас земав лименки сараевско по 35 ден.и во стакло 40 ден.Добро е Сараевско.
Други увозни пива имаат во понуда?
ДаМере маркети во топанско го отворија ли?
www.slobodenpecat.mk
Да очекуваме Тинекс да го смени името во Вива Фреш?![]()
[Обновено] Косовската „Вива Фреш“ станува најголем играч на македонскиот пазар, го купува и „Тинекс“ за 90 милиони евра - Слободен печат
Косовската трговска компанија „Вива Фреш Стор“ постигнала договор за купување на македонскиот ланец маркети „Тинекс“, во сопственост на семејството Тодоровиќ, објави порталот „Шќип медија“. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Во извештајот се вели дека вредноста на зделката е околу 90...www.slobodenpecat.mk
Да очекуваме Тинекс да го смени името во Вива Фреш?