Најекономично вадење на пари од Skrill

• Креатор на темата Креатор на темата acesingle
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јуни 2012
Мислења
28
Поени од реакции
1
Здраво на сите,
Вака, имам 2000 eur на Skrill и сакам да ги повлечам на некоја сметка кај нас.. имам девизна книшка , девизна сметка и Payoneer картичка(пробав да извадам 50 еур на Payoneer ама ми пишаа на маил дека имале проблем со UK банките нешто). Еве веќе 2 дена читам тука по форумов и има најразлични мислења за даноците, сакам да ве прашам вас поискусните, може некако да ги повлеќам париве и да заобиколам праќање на данок ?

kazi kako gi zarabotti parite siromstija u p***I mater ovde
Го прочита прашањето? или тебе повеќе те интересира како некој ги заработил? Ако знаеш помогне не прашувај што како...

Здраво на сите,
Вака, имам 2000 eur на Skrill и сакам да ги повлечам на некоја сметка кај нас.. имам девизна книшка , девизна сметка и Payoneer картичка(пробав да извадам 50 еур на Payoneer ама ми пишаа на маил дека имале проблем со UK банките нешто). Еве веќе 2 дена читам тука по форумов и има најразлични мислења за даноците, сакам да ве прашам вас поискусните, може некако да ги повлеќам париве и да заобиколам праќање на данок ?
Имаш регистрирано картичка на Скрил ? На секое вадење ти зема по 3 евра тоа е трошакот , во банка не земаат ништо .

Поврзај Skrill со Payoneer и немаш маки ни данок ќе те интересира ни ништо :) Пиши ми по ПП ако незнаеш како.

Здраво дечки, и мене ме интересираше нешто слично, дали доколку вадам пари преку payoneer треба да плаќам данок кај нас, како и освен тие $30 годишна членарина и $3 за вадење на пари, дали има и останати скриени трошоци кои што ги наплаќаат при вадење на пари од банкомат?

Поврзај Skrill со Payoneer и немаш маки ни данок ќе те интересира ни ништо :) Пиши ми по ПП ако незнаеш како.
Најубаво пиши во темава како што, баш за тоа е. И мене ме интересира ова, или пиши по пп како и да е.

Здраво дечки, и мене ме интересираше нешто слично, дали доколку вадам пари преку payoneer треба да плаќам данок кај нас, како и освен тие $30 годишна членарина и $3 за вадење на пари, дали има и останати скриени трошоци кои што ги наплаќаат при вадење на пари од банкомат?
Не се плаќа данок бидејќи не оставаш никаков впечаток на банкомат. Може низ цел свет да вадеш пари.

Треба да ја верифицирате адресата на Скрил за да ви се овозможи "ADD AMERICAN BANK ACCOUNT". Тоа се верифицира со праќање на лична карта и некоја сметка шо е на ваше име пример сметка од телефон, струја вода и слично или пак некој документ дека имаш нешто на твое име но да ја има и адресата каде што живееш.

Со пејпал може ли да се поврзе? Ми треба да извадам $300+ шо провизии и данокче ќе ми лупнат?
А и тоа со адреса мора да е америчка?

Мене ми е поврзам пајонирот со пејпал и скрил. Обична провизија си земат како и кон др банки.

Dobar den dali postoi nekoj sto ima aktiven Skrill akaunt na koj sto moze da prima sredstva i da e vo moznost istite bez nikakvi precki da si gi pretvori vo fizicki, mi treba usluga da prevzemam pari od mojot skrill akaunt? Nekoj od Sk i okolnite gradovi okolu Sk seedno?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom