Zdravo svima. Evo brate ja ti nudim da probas i testiras Gree Muse, 2 kom GWH12AFC-K6DNA1D / GWH12QC-K6DNA1D. Poslacu ti pp gde mozes da vidis kako rade uredjaji, ali moras da skoknes do Makedonije. Evo uskoro pocinje taj prelazni period kada one nisu znale ispod 700w ranije da rade. Rade bas kao sto trazis 250-2000w, oko 35-36c minimalni izduv. Ali nemas Eurovent, imas samo moju rec

. Valjda ti vise vredi moja od reci i reklame i lupanja gluposti pojedinih cirkusanata ovde

. Ponesi sve sto mislis da treba i testiraj. Javni je objekat u pitanju, dobices i kafu i rakiju i meze i klopu

. Nije bre Gree toliko los , koliko ga pljujete. Moze sve da se sredi. Samo je lose sto to ne uradise u fabrici odmah, kada je bilo sasvim moguce shodno svemu sto su nabacali unutra bez jasno sprevedenog i zacrtanog cilja. Bar kod ovog modela. Jednostavno, nedoradjeni uredjaj. Hansol kod pobratima nazalost nije, nije ga ni vracao, tako mu sedi u vikendici. Mozda je i mogao, ali covek jednostavno nije hteo da se bakce time. Ionako ima i kamin i drva, a i mladju suprugu

. A o pojedinim cirkusantima ovde, ne bih da trosim reci. Ajd` pozdrav.