I boja da ne baras, moze i bojata na panelot ima vrska…..hahaha, prasaj go deckoto da ne meri dzabe.Ajde polako, koji model tačno? Jedno drugo slovo i ode voz u kukuruz!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I boja da ne baras, moze i bojata na panelot ima vrska…..hahaha, prasaj go deckoto da ne meri dzabe.Ajde polako, koji model tačno? Jedno drugo slovo i ode voz u kukuruz!
Aj ne se zaebavay! Se e tokmu so oznakive samo bojata ja mati vodata.I boja da ne baras, moze i bojata na panelot ima vrska…..hahaha, prasaj go deckoto da ne meri dzabe.
Poznavaci za 34k,? Top dil??Од денес 33.990ден топ цена
Абе пиши 34000 сега за еден 1 денар ќе се ценкаме
Препорака за клима во стан? Би се користела главно за ладење, греење само на почеток на грејна сезона, пошто имам парно.
Ај што прават хумор и не е толку страшно, ама што се дрски и надмени ко они да го откриле принципот на ладење и греење ?! Не знам како само ти влезе во есап набавка на GREE.Aj ne se zaebavay! Se e tokmu so oznakive samo bojata ja mati vodata.
Te smetam za razumen ama ti sakaš da igraš qurot!
Автоматски споено мислење:
Baš poradi vakviot odnos so kupcite nema nikogaš da kupam Gree, pa da e edina na svet. Čao......
@Korki ič ne se mači da meriš!
Дневна + кујна околу 30м2.Kolku m2 edna ili poveke prostorii ? ( ako e samo dnevna + kujna zaedno kolku m2 ? )
Дневна + кујна околу 30м2.
Normalen čovek normalno e da pravi šega na svoj račun.Ај што прават хумор и не е толку страшно, ама што се дрски и надмени ко они да го откриле принципот на ладење и греење ?! Не знам како само ти влезе во есап набавка на GREE.
Eve i za tebe edna japanka, top model https://toyotomi.eu/categorie/cooling/residential-airconditioners/kuro/Normalen čovek normalno e da pravi šega na svoj račun.
Vakvi prodavači nema nigde, kako tie da ni davaat pari za da gi kupime klimive.
A pa ja odma će kupim, dur se uverim deka nisko modulira ama pri toa i da gree nema kupuvanje, a Gree e sekako AUT.