Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Се редат коцките....
Моментално малопродажна е 39.999 а од утре во најава и на промоција....
Ајде дајте еве тука плус уште еден форумски попуст некоја илјадарка за @tzlatko коа веќе и се намерачил.

Ваљда ќе вети да и направи добро ривју... купи и тој мераче со 2 сонди па може и ќе сними нешто :)
Од денес 33.990ден топ цена

Ova ne e nikakva potvrda. Sakam nekoj naš ovde što kupil klima da potvrdi dobra rabota na klimata.
Eve zošto ne e vredna implikacija nešto što vredi vo Eu i tuka vredi.
Sin mi raboti i živee vo Germanija i bara sovet za kupuvanje TV, znae deka sum poznavač na ovaa tehnologija, vikam odberi nekolku modeli i jas će ti kažam koj. Site bea Samsung i nitu eden model go nemaše vo nitu edna brošura na Samsung. Site oznaki bea poinakvi. Znači Samsng ima modeli samo izraboteni za Germanija, veruvam taka i Gree pa makar imale i isti oznaki..... znači pie voda samo ovde kupeno.
U Skoplje kupljena u Skoplje montirana, neka pocne sezona grejanja, meraci su spremni . Na hladjenju modulira nisko, videcemo kad pocne grejanje.

I boja da ne baras, moze i bojata na panelot ima vrska…..hahaha, prasaj go deckoto da ne meri dzabe.
Aj ne se zaebavay! Se e tokmu so oznakive samo bojata ja mati vodata.
Te smetam za razumen ama ti sakaš da igraš qurot!
Автоматски споено мислење:

Baš poradi vakviot odnos so kupcite nema nikogaš da kupam Gree, pa da e edina na svet. Čao......
@Korki ič ne se mači da meriš!

Последно уредено:
Препорака за клима во стан? Би се користела главно за ладење, греење само на почеток на грејна сезона, пошто имам парно.

Препорака за клима во стан? Би се користела главно за ладење, греење само на почеток на грејна сезона, пошто имам парно.

Kolku m2 edna ili poveke prostorii ? ( ako e samo dnevna + kujna zaedno kolku m2 ? )

Aj ne se zaebavay! Se e tokmu so oznakive samo bojata ja mati vodata.
Te smetam za razumen ama ti sakaš da igraš qurot!
Автоматски споено мислење:

Baš poradi vakviot odnos so kupcite nema nikogaš da kupam Gree, pa da e edina na svet. Čao......
@Korki ič ne se mači da meriš!
Ај што прават хумор и не е толку страшно, ама што се дрски и надмени ко они да го откриле принципот на ладење и греење ?! Не знам како само ти влезе во есап набавка на GREE.

Дневна + кујна околу 30м2.

Za taa kvadratura ovoj model

Ај што прават хумор и не е толку страшно, ама што се дрски и надмени ко они да го откриле принципот на ладење и греење ?! Не знам како само ти влезе во есап набавка на GREE.
Normalen čovek normalno e da pravi šega na svoj račun.
Vakvi prodavači nema nigde, kako tie da ni davaat pari za da gi kupime klimive.
A pa ja odma će kupim, dur se uverim deka nisko modulira ama pri toa i da gree nema kupuvanje, a Gree e sekako AUT.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom