Greska lepi…..pocekaj malce, modelot e epten taze, nitu dalinskoto nego znaes.
Dalecinsko na GREE AIRY e vakvo so magnet kako na ( Gree Clivia ne se nosi vo MKD )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Greska lepi…..pocekaj malce, modelot e epten taze, nitu dalinskoto nego znaes.
Па можеле друже да го стават на слика да го видиме тоа технолошко чудо од семоќните Грее, не ми се верува први во свет даљинско направија замисли можеш со него и клима да контролираш.Greska lepi…..pocekaj malce, modelot e epten taze, nitu dalinskoto nego znaes.
Каде ја има климава друже, ме убеди со магнетното даљинско едноставно ова е мастхев уред за ладење греење на домот.Dalecinsko na GREE AIRY e vakvo so magnet kako na ( Gree Clivia ne se nosi vo MKD )
![]()
Каде ја има климава друже, ме убеди со магнетното даљинско едноставно ова е мастхев уред за ладење греење на домот.
Poleka, ima vreme……Па можеле друже да го стават на слика да го видиме тоа технолошко чудо од семоќните Грее, не ми се верува први во свет даљинско направија замисли можеш со него и клима да контролираш.
само ради даљинското уредот одма добива на снага на -30 испорачува неверојатни 9.7кв топлина при потрошувачка од само 83вати
Каде ја има климава друже, ме убеди со магнетното даљинско едноставно ова е мастхев уред за ладење греење на домот.
Pak greska lepi…..ne letaj, poleka.TOYOTOMI Erai e gree clivia ( no gree clivia ne se uvezuva vo MKD )
![]()
Ако стварно е Ераи, и ако мислат да ја продаваат по слична цена со 24.5кг надворешна…Poleka, ima vreme……
Автоматски споено мислење:
Pak greska lepi…..ne letaj, poleka.
Eve ti go MHI 12btu za 40 bona.Ако стварно е Ераи, и ако мислат да ја продаваат по слична цена со 24.5кг надворешна…
Ич нека не се мачат да ја носат!
Batali go lepi, nekogas znae da utne jako, posto nema info.Ако стварно е Ераи, и ако мислат да ја продаваат по слична цена со 24.5кг надворешна…
Ич нека не се мачат да ја носат!
Тоа им се реалните цени на тие клими!Kakov popust na Toshiba kaj sosedov.
![]()
Firma sverc komerc - povrat na DDV i odmorot bespatenТоа им се реалните цени на тие клими!
За жал кај нас, им се може да наплаќаат колку и да им се ќефне!
Посебно Тошиба, па и братучедите Митсубиши од Јапан.
П.С. инаку фала за инфото![]()
Хаха… не сум јас за тоа…Firma sverc komerc - povrat na DDV i odmorot bespaten.
Klima za bagatelni ceni.

Na Gree Clivia 12.000 BTU ( 3.5kw ) nadvoresnata edinica e 25.5 kg eve LINKBatali go lepi, nekogas znae da utne jako, posto nema info.
30kg e nadvoresnata, dvoreden izmenuvac….ke se vidi naskoro.
Koga ke zapnes ko slep za stap, zapomni , NE E GREE CLIVIA, toj model e pred edna godina.
Заби ти тежина ова она кажи ми дали е тоа далечинското? Ако е ова црново со магнети што е да му ѕвонам одма на @Sv B да пробаме нешто попуст за две ако може да среди со лимче за на ѕид нормално не сакам парапетно даљинско доле на под или на маса да ми седи.