@pirateMan Што цена ги плати 3.5киве и колку те кошташе монтажата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па со оглед дека сите цени се отидени во небо оваа е сосема ок.~30к, за монтажа е 5к, исто имам прашање дали има разлика во цените за монтажа, дали ова е ок цена или не.
Vo Teh.Mar. imese promocija na NEO za 19.990 klima kade pojaka od ovaa so 31kg nadvoresna ovaa e igracka za taa klimaПа со оглед дека сите цени се отидени во небо оваа е сосема ок.
Ti so kantar setas….hahaha…..idi izmeri ja so nekoj posaglam, greska si. Pred da kazes nesto, prvo bidi siguren deka e taka , a ne od rakav.Vo Teh.Mar. imese promocija na NEO za 19.990 klima kade pojaka od ovaa so 31kg nadvoresna ovaa e igracka za taa klima
Ja ne prodavam Maruli ti setaj so kantar taa klima e I pojaka I poteska od taa sto ti ja "Nudis kako Best Buy"Ti so kantar setas….hahaha…..idi izmeri ja so nekoj posaglam, greska si. Pred da kazes nesto, prvo bidi siguren deka e taka , a ne od rakav.
Ovie dve se za taa Mifkata od Klimatizerce ZveroviTi so kantar setas….hahaha…..idi izmeri ja so nekoj posaglam, greska si. Pred da kazes nesto, prvo bidi siguren deka e taka , a ne od rakav.
Ovie se proizvedeni vo Gree, taka da, pozdrav od Gree No.1Ovie dve se za taa Mifkata od Klimatizerce Zverovi![]()
Mislis Hinyuan Electric dali e Neo,Tosot Ili Gree bitno e nadvoresnata da se sporedi so kvalitet I jacinaOvie se proizvedeni vo Gree, taka da, pozdrav od Gree No.1
Specifikacijata e gresna, javi im se da ja smenat….hahahaha