Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
~30к, за монтажа е 5к, исто имам прашање дали има разлика во цените за монтажа, дали ова е ок цена или не.

~30к, за монтажа е 5к, исто имам прашање дали има разлика во цените за монтажа, дали ова е ок цена или не.
Па со оглед дека сите цени се отидени во небо оваа е сосема ок.

Дали некој знае кај климиве што истакнуваат одвлажување (а тоа се речиси сите понови) има ли некаква регулација или барем исклучување на истото? На пр. не сакам да одвлажува, или тоа мора да врти, како кај ТА кои го сушат воздухот.

Luis Ranieri (Patrizia) во Hand of God.
Кога мислам на Милф, мислам на ова.

hand-of-god-aunt.jpeg

Luisa Ranieri - The Hand of God - 2_4-500.jpg

6.jpg

8.jpg

..if you had to choose between Maradona coming to Napoli and screwing Aunt Patrizia...which would you choose?
Maradona.

Последно уредено:
Vo Teh.Mar. imese promocija na NEO za 19.990 klima kade pojaka od ovaa so 31kg nadvoresna ovaa e igracka za taa klima
Ti so kantar setas….hahaha…..idi izmeri ja so nekoj posaglam, greska si. Pred da kazes nesto, prvo bidi siguren deka e taka , a ne od rakav.

Attachments

• Screenshot_20230415_144538.png
    Screenshot_20230415_144538.png
    285,9 KB · Прегледи: 39
  • Screenshot_20230415_144553.png
    Screenshot_20230415_144553.png
    271,6 KB · Прегледи: 40
Razmisluvam dali GREE SOYAL GWH12AKC-K6DNA1A ili MITSUBISHI MSZ-FH35VE DELUXE
MItsubishi imam dve i sum prezadovolen, minimalna potrosuvacka a grejam zimno vreme so ednata 44 kvadrati so 200KW na 21c, na mesec potrosuvacka bez gasssenje 24h na den
Razmisluvam mi treba uste edna za vo drug objekt dnevna okolu 20-25kvadrati dali isto da si zemam mitsubishi ili ovaa GREE SOYAL ima isto dobri karakteristiki
Vee molam nekoj iskusen da mi pomogne
za mitsubishi znam sto e no pak mi treba sovet blagodaram odnapred

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom