ако го подзатвориш отворот на воздух 60% од моќноста на дрвата ке отиде низ оџак.
Ova sam go smisli ili ti go kaza nekoj?! A da be, ti si blizok so Eurovent, mora tamu da si go procital

Ako ponatamu se odi po tvojata logika, koga drvata se sosem ugaseni, ladni, e togas celata energija im odi niz odzak.
Covekot ne saka ni klima ni TP, a ti so ovie "strucni i profesionalni" soveti samo mu pomagas vo toa.
Eve i poznatiot Vailant prodava klimi made by Gree. Model SoyalclimaVAIR premium - Inverter klima uređaj serije "premium" - Vaillant
Energetski razred učinkovitosti: A+++ | Integrirani WiFi modul za daljinski nadzor | Pouzdano hlađenje i grijanje i u ekstremnim uvjetima (od -25° C do 52° C) | "3D" funkcija protoka zraka | Izuzetno tihi radwww.vaillant.hr
Hahahah
Ova e samo dokaz od kade GREE go ukrale dizajnot. Koga oni imale efikasnost SCOOP 5.1 kako sto ima Vaillant ?!
Priznavam dizajnot e ludnica, pa moze da si zeam edna, a sto da ne?! Za tie pari i 4-5 godini da istera, dobro e. Posle bi ja cuval kako umetnicki predmet, ovie sliki na zid ni tolku ne me greele.

. Ne mozes ni nekoj dezuren tresac na gluposti kako ovoj