- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.761
- Поени од реакции
- 7.690
Механичарската работилница е во Берово, а дневната е во Лептокарија....Пази се поскап од еуровент сум
Зависи што сакаш да грееш.... дневна соба или механичарска работилница
Автоматски споено мислење:
I ovoj pa zakljucoci nosi nepismeniovИ ние ти веруваме дека тошиба дува 52 степени кај тебе дома во траење од 45 минути и температурата во собата не мрда стабилни 28 на 50%, еве мозокот не ми дава да спијам ме мачи дали на 100% снага излезната температура ќе ти стане константна од 104 степени или влезната ќе падне од 28 на 14 и пак ќе виде константа
Само тоа ме мачи а не кои компресори каде ги има.
Автоматски споено мислење:
120rps za kompresor e maximum A ne nominala snaga alo....nominala e 60rps ili da raboti na 50% snaga (Part Load ti teknua?) a ne na max od 120rps, 120rps ako raboti e On/Off klimaNe be zosto da zborvas napamet.Jas ti veruvam.Ama ovie kompresori za Toshiba se specijalni so nominalna 120rps ,gi nema vo drugi kimi samo vo Toshiba. https://www.manualslib.com/manual/1802932/Toshiba-Ras-B07j2kvsg-E.html?page=9#manual
Imas uste burek da jades ti druze, nesto si ucel cital ama ne si docital a za docituvanje vreme treba, tamu negde za 2-3godini moze i da se najdeme

Последно уредено: