Tocno taka.POW-SEL kopceto 50-75-100% pa SILENT so )) i so ) ,pet operacii ima kopceto POW-SEL.@filipinec тој еко мод од 50/75/100 посто има ли некоја функција или е само као некој граничник за највисока снага?
освен што намалува бучавата на надворешната на скоро па нечујно не знам што би било друго. Исто си грее и троши
Se ogranicuva kompresorot da ne zalumfa,a so SILEN )) e ogranicen kompresor na 75% i na potivok ventilator na nadvoresnata edinici,a so SILENT ) uste potivok ventilator na nadvoresnata edinica so ogranicen compresor na 50%. Imas poveke kombinacii,Mozis da ja skrotis celata klima.
Jas mojava mozam da ja skrotam da od 24 btu da ja napravam na 9 ili 12btu,i nadvoresniot i vnatresniot ventilator.
Ti pak tvojata od 13btu,mozes da ja skrotis kako da imas 7btu,da ja prepolovis.
Dodeka kopceto ECO e sosema drugo.
Eve procitaj si servis manuel za tvojata od linkov.
TOSHIBA RAS-B07J2KVSG-E SERVICE MANUAL Pdf Download
View and Download Toshiba RAS-B07J2KVSG-E service manual online. Split type. RAS-B07J2KVSG-E air conditioner pdf manual download. Also for: Ras-b10j2kvsg-e, Ras-b13j2kvsg-e, Ras-b16j2kvsg-e, Ras-b07n4kvsg-e, Ras-b10n4kvsg-e, Ras-b13n4kvsg-e, Ras-b16n4kvsg-e, Ras-07j2avsg-e,...
Последно уредено:
.

, a tamu pisuva kako sto kazav, nema sto ja da ti proveruvam dokumentacija ete ti pisav kako pisuva vo dokumentot od Toshiba