- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.810
- Поени од реакции
- 5.079
За 16м2 обично ладно држам што клима ми треба. Нешто ефтино само за 2-3 месеци греење во најладното
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za 16m2 eden od ovie Best Buy modeliЗа 16м2 обично ладно држам што клима ми треба. Нешто ефтино само за 2-3 месеци греење во најладното
За 16м2 обично ладно држам што клима ми треба. Нешто ефтино само за 2-3 месеци греење во најладното
Dali topol vozduh duva i od gore i od dole?Prezadovolen, imam pisuvano nekolku posta lani zimoto, citni gi, listaj od linkov nadole i sledni nekolku strani
Најекономично греење (затоплување)
Denes kupiv gree konzolni 18 i 12, koj ima iskustvo neka pise, kako funkcuonirat, kako se zadovolni od greenje i potrosuvacka?forum.kajgana.com
da, toa moze da go setiras, imas opcija i samo gore da duva, jas za greenje mestam i gore i dole da duva, na ladenje samo gornata zona duvaDali topol vozduh duva i od gore i od dole?
Се припремаш за рестрикцииДали некој користи упс уред за камин на пелети??
Тоа сакав да прашам, дали некој разбира. Максималната потрошувачка е 400 вати на час. А за рестрикции многу веројатно сите треба да се спремамеСе припремаш за рестрикции
Ќе треба прво да измериш колку трга во даден момент... па потоа да размислуваш за UPS....
400w Тоа е многу..да не си грешка..Тоа сакав да прашам, дали некој разбира. Максималната потрошувачка е 400 вати на час. А за рестрикции многу веројатно сите треба да се спремаме![]()
kaj nas nema gasovod ama mozes da go resis problemot so 2plinski boci i ke gi menuvasБаш сега им ја гледав веб страната.. некако шо знам,... текстот ми делува набрзина склепно, ако да е преведувано од некој јазик и недосредено..
Инаку, тоа што го нудат ме потсеќа на еден сличен систем кој го има во трговскиот позади алуминка. Едно време прашував таму за нивните системи и имаше една украинка која го fiskalne kase cena бизнисот..
kaj nas nema gasovod ama mozes da go resis problemot so 2plinski boci i ke gi menuvasБаш сега им ја гледав веб страната.. некако шо знам,... текстот ми делува набрзина склепно, ако да е преведувано од некој јазик и недосредено..
Инаку, тоа што го нудат ме потсеќа на еден сличен систем кој го има во трговскиот позади алуминка. Едно време прашував таму за нивните системи и имаше една украинка која го бизнисот..
Инаку, тоа што го нудат ме потсеќа на еден сличен систем кој го има во трговскиот позади алуминка. Едно време прашував таму за нивните системи и имаше една украинка која го бизнисот..
Просторот е изолиран со пвц прозори и фасада 10ка стиропор. Први 20 30 мин дуваше јако , после тоа на минимум фан дуваше климата 2 ипол саати.Зависи на кој сетинг си ја ставил, можеби големо побарување имало од неа. Модулацијата ќе ја видиш откако ќе се загрее просторот, односно после 48часа греење на просторот. Затоа и се зборува постојано да не се гасат климите.
А и со 900w иако тоа е многу голема бројка, значи дека сепак има модулација меѓу 900 и 1800w во најмала рака ако е 5.5клима.
Ама во случајов ми влече дека се работи за многу незагреан простор.
Би ти препорачал да ја упалиш вечер во 22ч, на 26ц температура и да ја оставиш да го згрее просторот цела вечер на ефтина струја, а потоа да видиш дали ќе има модулација и како ќе се однесува.