Џ
Џонтра Волта
Гостин
Раскинал ДиКаприо со Камила. Го трола цел интернет дека све со дечишта е у врска.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja na prospektot stvarno ne vidov kade ke ja akumulira taa energija,za da posle evtina tarifa ja dava preku den,vidov samo dva grejaci kao za u sporet i nekoja smesna izolacija...ispravete me ako gresam,mada i samata cena se kazuva...se gledaat nekoi 4-5 ciglicki kao u termo pecka,ama dalekuu e od akumulacija kako termo.Има ли кај нас некаде вакви ТА Радијатори ? http://binvex.com/termoakumulaciono-grejanje/ta-radijator-adx-84-a-800w/ Би биле интересна опција како помошно тело за некоја клима да помогнат со 5-6 кв акумулирана топлина во ефтина тарифа.
Баш ќе биди интересно да се види како црниот професор х го наследил замокот кај шо е училиштето за надарени.За Еспозито се збори дека ќе биде Професор Х или Магнето. Уште едно "поцрнување" на легендарен лик. Можеби ќе го сменат потеклото на Магнето и наместо Евреин ќе го прават Црнец. Што за мене лично ќе биде најодвратна работа што Марвел ќе ја направи. Некои ликови имаат толку позната origin сторија и целата нивна појава и постапки се базирани на неа што е буквално ерес да се дира таму.
Daleku e baš 7-8 pati. Termo 6-ka može da pribere ili akumulira vo sebe za 8 časa 48 Kwh i prosečno bez duvanje bez polnenje do narednata eftina tarifa uspešno da gree taka samo so zračenje 16-20m2 koga e poladno ili 25-30 m2 koga e potoplo vo prelaznite periodi, prosečno izolirana prostorija...Ja na prospektot stvarno ne vidov kade ke ja akumulira taa energija,za da posle evtina tarifa ja dava preku den,vidov samo dva grejaci kao za u sporet i nekoja smesna izolacija...ispravete me ako gresam,mada i samata cena se kazuva...se gledaat nekoi 4-5 ciglicki kao u termo pecka,ama dalekuu e od akumulacija kako termo.
... Što ako nekoj sprema scenario za kolaps so el. energija, namerno sega se dozvoli premin kon elektrifikacija na vozilata ( vi tvrdam deka istoto možeše i pred 30 god, dobar primer e Ford so prodadeni 10000 vozila na baterii vo 80- desetite godini i nivno odzemanje od sopstvenicite i totalno uništuvanje) so namera da ni prodava totalno nov način na dobivanje na el. energija?
Kuka ili stan?Здраво батиња
За соба од 13 квадрата што е подобра опција 2.5ка или 3.5ка . Собата е без изолација и има ПВЦ прозорец
Samo 3.5kw , nikako 2.5kwЗдраво батиња
За соба од 13 квадрата што е подобра опција 2.5ка или 3.5ка . Собата е без изолација и има ПВЦ прозорец
3.5kw ne 2.5kw тој што ти вика 2.5kw те лаже.Здраво батиња