Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eee da e samo 1000ka,kolku 1000ki ke letaat... Tesko za site ke bide, e ova e toj bombona biznis....Аи аи пуцање у нога!
Споредба од пресметката вчера и денес на истиот им калкулатор..... 1000ка плус?!!?!?
Прегледај го приврзокот 337014
Автоматски споено мислење:
Значи ништо од муабетот дека тие што трошат помалку дури поефтино ќе плаќаат....
Океј да нe се препичвам, сметката во Февруари ми беше 4900 сеа вака иди да биде 5300... ама јас сум потрошил релативно малку.... тешко на тие што ќе заминат 1000kw :/
Nee od evn od Regulatorna ePostirajte linko od kalkulatoro na evn?
Незнаев дека Јелена Карлеуша има удел.Некои треба да ги плати тие мегавати 36 кај Ј.К .... да не отвораме тема за риговите ќе ви се крени косата .. уште не дојдена локална власт со се РИГ седнува на фотели
Što misliš tebe nema da ti go opnat? Ili kako najpameten te čuvaat za kraj.Како и што реков на крајот ќе ве сварат како жабата во водата..и
оти ќе ви ги свлечат ѓаките и ќе ви го опнат..Додека вие се натегавте:така треба исправно е богативе да плаќаат,мене не ме засега јас трошам толку,во првиот блок ќе се намали....
И не само што се излажаа туку и ефтината тарифа ја покачија..
Така да покачувањето е огромно..
Инаку Елем секои 6 месеци покрива 100% а на крајот само 60% допрва ќе ве остават и трудни ...
Автоматски споено мислење:
Како беше онаа ..
Оние што трошеле помалку ќе плаќаат помалку..![]()
![]()
![]()
Како прво оваа е општо пишувано,и никој не е навреден или по име спомнат туку се користени стилски фигури за поконкретно изразување во симболика..Što misliš tebe nema da ti go opnat? Ili kako najpameten te čuvaat za kraj.
Ima li kraj na tvoeto nevospitanie? Daj dovedi se vo red, sramota e vaka da se pišuva!!!!
Kako što pišuvav taka i ispadna. Za normalni potrošuvači kako mene najgolemata smetka od januar e za 600 den povisoka so novata presmetka. Po ona što se slučuva vo svetot ova e poveće od dobroКако прво оваа е општо пишувано,и никој не е навреден или по име спомнат туку се користени стилски фигури за поконкретно изразување во симболика..
А во што јас сум невоспитан,па нели беше ти оној што се правеше паметен оти така било исправно побогатите да плаќале повеќе и оти тоа кај тебе според киловатите нема да има зголемување..
И како последно отвори некоја колумна и види го начинот на изразување со симболики во говорот на новинарите...
ПА Сеа и тие ли се невоспитани .
Пријателе ти си невоспитан оти кога ќе истресеш нешто а некој не се сложува со тебе веднаш го напагаш..
Пријателе ти си длабоко искомплексирана личност,која секогаш сака да биде по нејзино па и кога зборува непромислени работи...Kako što pišuvav taka i ispadna. Za normalni potrošuvači kako mene najgolemata smetka od januar e za 600 den povisoka so novata presmetka. Po ona što se slučuva vo svetot ova e poveće od dobro
Inače da prostiš ne e opšto pišuvano..... da e taka bi napišal NA NAS da ni gi slimnat gaćite, a ne ti da si bideš izemen od operacijata opnuvanje.
Ako ne živeeš vo Makedonija da nema da ti go opnat inače i ti će go krkaš kako što gledam i toa po se izgleda podlaboko ...