Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.074
- Поени од реакции
- 62.175
Знам дека звучи како није се десило, ама само што го гледав The Intern, исклучив Нетфликс и седнав да видам што има на форум 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Битно е дека лади! За кондензот не се секирај многу. Баш вчера гледав влажноста на воздухот беше 14%, а тоа е многу малку, па по автоматизам имаш и помалку конденз. И на овие температури и тие неколку капки веднаш се загреваат и испаруваат!Edno prasanje.Klimata ladi podesena na 25 stepeni, no ne ispusta voda od nadvoresnoto crevo.Dali ima nekoj problem.
Знам, сега ни кажа директоротлепеле или не лепеле, сите ќе умрете.
Среќно.Нели е женет?
Да откако ќе ве фатат како лажете и потоа корегирано е па од почеток е така,Ти прво научи да користиш персонален компјутер и потоа пребарубач па форум..
Корегирано е 12200 сметка…
Од тие ко тебе државата 30 год таму е…
Слушнале нешто , виделе демек и само јадење г на велико….
Само да додадам се гледа оти од вашето Гуглање сте одлепиле од реалноста,и мислите дека со Гуглање се станува паметен.Ти прво научи да користиш персонален компјутер и потоа пребарубач па форум..
Корегирано е 12200 сметка…
Од тие ко тебе државата 30 год таму е…
Слушнале нешто , виделе демек и само јадење г на велико….
Na Ladenje klima kondenzira od vnatresnata edinica kolku potoplo vo prostorot tolku pogolema kondenzacija kapenje nisto strasno normalno e toaDrustvo, ve smarav pred nekoe vreme za midea, vivax i predlog tundra...zemav VIVAX aeri 3,5...za 35m2 u sobata koja e postavena, SIBIR...auuuuu.....coool..e sea kje vidime i smrtkata dali kje bide cooool....me zagrizuva ona kapenjeto, neli treba kap po kap...ova malce poceka crevono i izvira voda...e sega ako taka pravi i zima dali moze da dojde do zamrznuvanje.....