Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека звучи како није се десило, ама само што го гледав The Intern, исклучив Нетфликс и седнав да видам што има на форум :D

• Љубов
Reactions: wot
Ja имам и друг проблем, а тоа е што за да оперирам со тоа, мора да седнам на компјутер, пошто не користам смарт-фон.

Edno prasanje.Klimata ladi podesena na 25 stepeni, no ne ispusta voda od nadvoresnoto crevo.Dali ima nekoj problem.

Edno prasanje.Klimata ladi podesena na 25 stepeni, no ne ispusta voda od nadvoresnoto crevo.Dali ima nekoj problem.
Битно е дека лади! За кондензот не се секирај многу. Баш вчера гледав влажноста на воздухот беше 14%, а тоа е многу малку, па по автоматизам имаш и помалку конденз. И на овие температури и тие неколку капки веднаш се загреваат и испаруваат!
Кога може водени влечки за 2мин да се исушат на сонце....

Кој беше тука елитниот што користеше само ИМДБ? :icon_mrgr:

giphy.webp

И каталогот за кој пишував беше ексел. Се е тоа немоќен обид да се сопре времето, како разгледниците од одмори што ги собиравме или монети од разни држави и времиња. Се ќе заврши во некаква дигитална корпа за отпадоци, еден ден ќе нема летербокс, некој нов ексел нема да ти го отвора фајлот што си го зачувал пред 20 и кусур години, или нешто трето ќе се случи, затоа што тоа му е работа на времето, да ги брише трагите од нашите очајни обиди да го запреме и да не гази сите.

Дакле, лепеле или не лепеле, сите ќе умрете.

Ти прво научи да користиш персонален компјутер и потоа пребарубач па форум..
Корегирано е 12200 сметка…
Од тие ко тебе државата 30 год таму е…
Слушнале нешто , виделе демек и само јадење г на велико….
Да откако ќе ве фатат како лажете и потоа корегирано е па од почеток е така,
Тоа го викаа Стара финта нова Буд..а
Секој што нема акал може да разбере,ама некој бе ич нема изгледа
Автоматски споено мислење:

Ти прво научи да користиш персонален компјутер и потоа пребарубач па форум..
Корегирано е 12200 сметка…
Од тие ко тебе државата 30 год таму е…
Слушнале нешто , виделе демек и само јадење г на велико….
Само да додадам се гледа оти од вашето Гуглање сте одлепиле од реалноста,и мислите дека со Гуглање се станува паметен.

Drustvo, ve smarav pred nekoe vreme za midea, vivax i predlog tundra...zemav VIVAX aeri 3,5...za 35m2 u sobata koja e postavena, SIBIR...auuuuu.....coool..e sea kje vidime i smrtkata dali kje bide cooool....me zagrizuva ona kapenjeto, neli treba kap po kap...ova malce poceka crevono i izvira voda...e sega ako taka pravi i zima dali moze da dojde do zamrznuvanje.....

Drustvo, ve smarav pred nekoe vreme za midea, vivax i predlog tundra...zemav VIVAX aeri 3,5...za 35m2 u sobata koja e postavena, SIBIR...auuuuu.....coool..e sea kje vidime i smrtkata dali kje bide cooool....me zagrizuva ona kapenjeto, neli treba kap po kap...ova malce poceka crevono i izvira voda...e sega ako taka pravi i zima dali moze da dojde do zamrznuvanje.....
Na Ladenje klima kondenzira od vnatresnata edinica kolku potoplo vo prostorot tolku pogolema kondenzacija kapenje nisto strasno normalno e toa

Na kolku stepeni ti e pustena klimata ?

Najubavo na auro fan speed rabotija klimata i na 24°C

Inaku letnoto kondenziranje so zimno nema vrska

Spodeli sliki od vnatresnata i nadvoresnata edinica montazata na klimata stavi sliki na forumov

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom