Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Covekov za prosliot mesec potrosil 2000 den so G-TESH za 20m2.Pa noke ja namaluval na 21c,a se toplel na 23c.Pa so panelka da se toplel,nema da potrosel poveke od 3.ooo - 3.500 denari,so COP 1 Znaci edna G-tesh ostvarila 3000-3500/2000=COP 1,5-1,75.Може да им допишеш во каталозиве колку е макс PowerInput на Дајсекај 2270W, заборавиле да го напишат
Link1
Link2
Прегледај го приврзокот 278274
@PticaSelica Читаш ли ова?
Просек 500-600w за Даисекаи....колку пари беше оваа? 100к ?
Автоматски споено мислење:
Види горе и израчунај ми за Даисекајто...зашто се мислам.... да НЕ ја купам
Еве и каталог за Лајт верзијата на Дајсекај ....мајката немало twin све до 18ka Дајсекај(ама 18ка Дајсекај никогаш немало последната била 16 )
Преваранти до ДаскаIzgleda site imaat ist komoresor, neka kaze nekoj ako znae.
Kakvi prevaranti, za 100K.
Еве читам,се е црно на бело мин-просек-макс само просек дале,всушност како и сите производители. А твин откако преминаа на р32 нема испод 18ка,и тоа не е скриено.Може да им допишеш во каталозиве колку е макс PowerInput на Дајсекај 2270W, заборавиле да го напишат
Link1
Link2
Прегледај го приврзокот 278274
@PticaSelica Читаш ли ова?
Просек 500-600w за Даисекаи....колку пари беше оваа? 100к ?
Види горе и израчунај ми за Даисекајто...зашто се мислам.... да НЕ ја купам
Еве и каталог за Лајт верзијата на Дајсекај ....мајката немало twin све до 18ka Дајсекај(ама 18ка Дајсекај никогаш немало последната била 16 )
Ova Daisekai light,bicim ista Suzumi+,samo sto go prerstija SUzumito vo Daisekaj, vrvi pokraj DAJSEKAI.Преваранти до Даска
Промо цена пуштена од тукашниве дилери на 2565 страна...со препорака да не се пропушта попустот
И залепена преварантска реклама и за компресор кој не е двоен и иде без WiFi...АМа као сега е живо џабе од 99к на 73,5к спуштена кој неземе ке се заебе...баш кои преваранти
Прегледај го приврзокот 278283
Да не им ја бркам работата на тие што зимаат пари за ова,ама пак ќе одговорам,иако сигурен сум дека повеќето и го знаете ова само ви одговара да се правите мутави. 10ката и 13та имаат ист компресор,16ка сосем поинаков! Ама како и да вртиш,компресорите барем кај дсисекаи им се предимензионирани.Izgleda site imaat ist komoresor, neka kaze nekoj ako znae.
Kakvi prevaranti, za 100K.
da ne se na 16 i 13 isti,a 10 pomal,jas taka mislam ama ne sum siguren.Да не им ја бркам работата на тие што зимаат пари за ова,ама пак ќе одговорам,иако сигурен сум дека повеќето и го знаете ова само ви одговара да се правите мутави. 10ката и 13та имаат ист компресор,16ка сосем поинаков! Ама како и да вртиш,компресорите барем кај дсисекаи им се предимензионирани.
Kaj super daisekai 13 i 16ka imaat istДа не им ја бркам работата на тие што зимаат пари за ова,ама пак ќе одговорам,иако сигурен сум дека повеќето и го знаете ова само ви одговара да се правите мутави. 10ката и 13та имаат ист компресор,16ка сосем поинаков! Ама како и да вртиш,компресорите барем кај дсисекаи им се предимензионирани.
Сузумите на р410 точно дека беа твин уште од 5kw! И мејд ин тајланд(да не проверувам,па по сеќавање)Ova Daisekai light,bicim ista Suzumi+,samo sto go prerstija SUzumito vo Daisekaj, vrvi pokraj DAJSEKAI.
Znaci sega jas si imam doma 10 godisno staro Daiseikai light18.Moeto e 16,a,a deka twin,ke si go racunam 18.
More moevo Suzumi dobi posle 10 godini unapreduvanje,he he.
A tie so sakaat da kupat Daisekaj,rekovme ,ke si gi proverat sifrite,SUPER ili lighr Daisekai,i nema prevara.
Ama sepak ne e D++++++ klasa.
Abe isto e se samo drugo pakovanje,jas taka mislam,nema nisto pomeneto,Nekoj djidji-midji.Ova lajt po mene e istata suzumi+Kaj super daisekai 13 i 16ka imaat ist
10kata pomal
Kaj ovaj lite daisekai nadvoresnite se vakA isti kako shorai ama treba servisno da se vidi .
Море вртикапо не туку врти исти компресори имале кога овде се работи за превара од 2 ралични верзии на исто име за модел-реклама дека моделот е Даисекаи.Да не им ја бркам работата на тие што зимаат пари за ова,ама пак ќе одговорам,иако сигурен сум дека повеќето и го знаете ова само ви одговара да се правите мутави. 10ката и 13та имаат ист компресор,16ка сосем поинаков! Ама како и да вртиш,компресорите барем кај дсисекаи им се предимензионирани.
Па таман работа исти да се! Ја незнам и оваа лајт од кај испадна?! Даисекаи се знае кој ознаки ги носи ras-pavpg !Море вртикапо не туку врти исти компресори имале кога овде се работи за превара од 2 ралични верзии на исто име за модел-реклама дека моделот е Даисекаи.
Ама едната е Light поефтината која има (доказ) поинакви ознаки на внатрешна/надворешна како што и спецификацијата кажува и тоа не е баш исто со климата од 99к па сеа спуштена на 73..
Можеш да ја вртиш колку сакаш ама секој слепец може да прочита и спореди дека Daisekai Light и SuperDaisekai не се исти, а разликите ги обележав со црвено.
Прегледај го приврзокот 278289
Уствари ти мислиш дека јас зборувам за даисекаи и таа лајт?! Ааа не! Стрикно за даисекаи ми беше муабетот.Па таман работа исти да се! Ја незнам и оваа лајт од кај испадна?! Даисекаи се знае кој ознаки ги носи ras-pavpg !
Tocno takaМоре вртикапо не туку врти исти компресори имале кога овде се работи за превара од 2 ралични верзии на исто име за модел-реклама дека моделот е Даисекаи.
Ама едната е Light поефтината која има (доказ) поинакви ознаки на внатрешна/надворешна како што и спецификацијата кажува и тоа не е баш исто со климата од 99к па сеа спуштена на 73..
Можеш да ја вртиш колку сакаш ама секој слепец може да прочита и спореди дека Daisekai Light и SuperDaisekai не се исти, а разликите ги обележав со црвено.
Прегледај го приврзокот 278289
Преваранти до Даска
Промо цена пуштена од тукашниве дилери на 2565 страна...со препорака да не се пропушта попустот
И залепена преварантска реклама и за компресор кој не е двоен и иде без WiFi...АМа као сега е живо џабе од 99к на 73,5к спуштена кој неземе ке се заебе...баш кои преваранти
Прегледај го приврзокот 278283