Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
giphy.webp
Очекував ваков reply...

tenor.gif

... ама сепак само игнор доби. :(

Јас пак кога го земав Хансолот муабетите на форуми беа дека од Грее нема подобра, ама излезе во реалноста да е ѓубре право. Кој пробал знае.
Еве слушнав и дека првата екипа која ми ја местеше Хансолот, комплетно го откачиле Грее за соработка, немале нерви и лице да се расправаат со незадоволни купци на Грее, а експертиве од Грее џабе ги молеле да соработуваат. Не сакале ни да слушнат да соработуваат со Грее.

Ти па најде да реплицираш.....

Од искуство гаранцијата кај Мицибушито од кај Чапкуно е 100 пати подобра одколку од Грее. Кај мене случајот со пукната пластика кај АП50 се реши за 24 часа и тоа со избор на опции да одберам што ми одговара најмногу.
За Грее требаше да се молиме и убедуваме 3 месеци да дојде сервисерот за на крајот да каже дека нема намера да иде пошто не му се исплаќало.

Дај ти кажи која од Грее дава 6KW на -15, со тест, ако воопшто има таква. Пошто за Амберот 2,5ката и на финскиот тест се виде дека не дава колку што е деклариран, т.е дека дава значително помалку.
Ti si edinstveniot sto za Hansol kazal nesto takvo, ziveete vo kolibi pa posle gospod vi e kriv.
Gree otkacuva monteri ili dileri, zatoa ne kazuvaj nesto sto ne e nitu ke bide.
Tie fori mozete megu sebe da si gi raskazuvate i da se lazete.
Pozdrav od GREE No.1

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Грдичка е на фаца. Или ајде просек за малку. Тука на форумов имаш поубави од неа.
6/10
5e695409230000321ade1560.jpeg
Не е проблем тоа. Мање више ствар на вкус е.

Али тоа што е глупичка, за тоа нема лек.

Таква си е што да и правиме, не е фотошоп, грдичка си е.
Маргот Роби е грдичка? Секакви зелени се треселе на форумов ама ова не очеквев да го прочитам од некого, си ја одбрала единствената и најлоша нејзина слика на нетов и си ја постирала :pos:
Разбирам вкусови се во прашање и убавината е во очите на надбљудувачот ама да изјавиш вакво нешто е жалосно, жената ги помести сите стандарди за убавина и е надвор од секаква конкуренција барем последниве 10 години.
Сигурен сум да се направи рандом анкета/гласање ќе биде убедливо прва секаде, еве првата листа што ми излезе на гугл со скоро 20 000 гласови
маргот.PNG

Инаку лично ол тајм омилени одсекогаш ми биле Natalie Portman i Audrey Hepburn.

Последно уредено:
Ti si edinstveniot sto za Hansol kazal nesto takvo, ziveete vo kolibi pa posle gospod vi e kriv.
Gree otkacuva monteri ili dileri, zatoa ne kazuvaj nesto sto ne e nitu ke bide.
Tie fori mozete megu sebe da si gi raskazuvate i da se lazete.
Pozdrav od GREE No.1
Па така кажи си, дека Грее не може да стопли квалитетно и економично како Мицибуши (и верувам останати јапонци, можеби со исклучок на Тошиба).

А за тоа дека се само јас сум кажувал, малку тешко. Еве и @zlatko_ti412 во сите табели докажа дека Мицубишито успева да загрева дупло поголем простор со иста потрошувачка. За за останати жртви кои ги заклавте со Краунот за колку беше....над 1000 еур, да не правиме муабет.

Иначе уште го чекам Горан (најверојатно некој од директорите, кај него ме префрлуваа вработените) да ги изѕида двете исти простории и да докаже пред камери дека Грее грее и троши како јапанац како што се фалеше кога се жалев на Хансолот, ама колку години поминаа а тестот пред камери не го видов. Ама агресивноста и потценувачкиот однос кон незадоволните купувачи гледам расте секој ден. Изгледа почнаа сите да ве откачуваат. Жртвите се намалија а....? Паника а.....? Сега и Чапкунот ви е крив а?

Па така кажи си, дека Грее не може да стопли квалитетно и економично како Мицибуши (и верувам останати јапонци, можеби со исклучок на Тошиба).

А за тоа дека се само јас сум кажувал, малку тешко. Еве и @zlatko_ti412 во сите табели докажа дека Мицубишито успева да загрева дупло поголем простор со иста потрошувачка. За за останати жртви кои ги заклавте со Краунот за колку беше....над 1000 еур, да не правиме муабет.

Иначе уште го чекам Горан (најверојатно некој од директорите, кај него ме префрлуваа вработените) да ги изѕида двете исти простории и да докаже пред камери дека Грее грее и троши како јапанац како што се фалеше кога се жалев на Хансолот, ама колку години поминаа а тестот пред камери не го видов. Ама агресивноста и потценувачкиот однос кон незадоволните купувачи гледам расте секој ден. Изгледа почнаа сите да ве откачуваат. Жртвите се намалија а....? Паника а.....? Сега и Чапкунот ви е крив а?
Tesete se i dvajcata, momcinja od kolibi, so salcinja i kapcinja..... hahahaha
Mitsu za 100K kapcinja i salcinja vi dava gratis.
Ne ste ni 10% od prodazbata na Gree vo MK, sekoj den podolu i podolu ke bidete...
Pozdrav od GREE No. 1

Tesete se i dvajcata, momcinja od kolibi, so salcinja i kapcinja..... hahahaha
Mitsu za 100K kapcinja i salcinja vi dava gratis.
Ne ste ni 10% od prodazbata na Gree vo MK, sekoj den podolu i podolu ke bidete...
Pozdrav od GREE No. 1
Nemam nisto protiv Gree ili Mitsu ili bilo koja druga marka no moram da kazam deka ako nesto mnogu se prodava ne mora da znaci deka e najdobro.

Маргот Роби е грдичка? Секакви зелени се треселе на форумов ама ова не очеквев да го прочитам од некого, си ја одбрала единствената и најлоша нејзина слика на нетов и си ја постирала :pos:
Разбирам вкусови се во прашање и убавината е во очите на надбљудувачот ама да изјавиш вакво нешто е жалосно, жената ги помести сите стандарди за убавина и е надвор од секаква конкуренција барем последниве 10 години.
Сигурен сум да се направи рандом анкета/гласање ќе биде убедливо прва секаде, еве првата листа што ми излезе на гугл со скоро 20 000 гласови
Прегледај го приврзокот 301237

Инаку лично ол тајм омилени одсекогаш ми биле Natalie Portman i Audrey Hepburn.
Немој бе, ако тебе ти е убава, а мене не, жалосни се моите изјави и глупости сум тресела. Глупости.
Триста листи и анкети нека има, мис на свет нека ја изберат, мене жената ми е грда.

Последно уредено:
Еве и @zlatko_ti412 во сите табели докажа дека Мицубишито успева да загрева дупло поголем простор со иста потрошувачка

Čuj ovo , dokazao tabelama ? Kako tabelama dokažeš veličinu prostora ?
Znači potrošnja je ista samo je tvrdnja da se grije duplo više različita ...

Realna kvadratura koju taj mitsu LN u njegovom prostoru moze da grije i da ostane u energetskoj klasi je pola od kvadrature koja se grije sada a to je
15m2 u mjesecima dec/jan/feb kad se grije i 30m2 u ostalim kad se dogrijava..
Ovako on grije i dogrijava duplo više ali zato mu i uredjaj troši kao D- energetska klasa..

Sreda e posleden den za predavanje na peckite da ne zaboravite, tie sto aplicirale za subvencii.
Jas postojano go otvorav mejlot, ama stignalo vo spam, pa mi se javija, taka da proverete si kade vi e punktot za predavanje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom