Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Site imaat…. Koj 1… nekoj 2-3… a nekoj bogami 2-3000 parcinjaКолку од вас немаат клима и се тука за да се информираат каква да купат?![]()

Vo moite minati postovi jas prasav za edna klima Mitsubishi i vednas eden od Gree mi se frli i pocna da mi vika da sum kupel Gree podobro bilo od Mitsubishi. Ama toa ne me predomisli jas sum odlucen da kupam Mitsubishi. Blagodaram na zlatko_ti412 i PticaSelica za dobriot sovet i sega ke gledam da kupam nekoj poskap Mitsubishi i ke gi razgledam specifikaciite na klimite pa ke vidime kako ke bide.Еве сте сите монтери продавачи на клими на површина од еден пост излеговте,климата не била купена во државата и автоматски тука обвиненија за шверц, па уште кривични дела Lol. Толку од објектовноста форумска и дискусија за економичнп греење
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Jas imam edna stara. Sega mi se rasipa elektronikata na taa starata pa i taka e stara ne se isplati da ja popravam pa gledam da kupam novaКолку од вас немаат клима и се тука за да се информираат каква да купат?![]()
Imame po nekolku ,ama imame potreba za uste edna dve ,za kaj roditeli za po vikendici ,a se nadevam do kraj na godina ako gi prodadam moive gree gtech pa da kupam nesto podobro i ne e na odmet da se procita iskustvo plus od korisnik na odreden model.Колку од вас немаат клима и се тука за да се информираат каква да купат?![]()
Јас имам една, сакам да купам уште една, а и првата сакам да ја заменам со некоја подобра.Колку од вас немаат клима и се тука за да се информираат каква да купат?![]()
www.seodklimi.mk
baneair.mk
www.elipso.mk
klimatizacija.mk
MIDEA MB-12N8D6-I / MB-12N8D6-O За 25 квадрати.Има на самата клима потрошувачка.Спушта до 300 вати,и модулира.Е сега ако ја ставиш на 25, на дисплејот покажува собна температура 27-28,и тогаш модулира.Ретко исклучува.MIDEA AG NORDIC MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA)/MOX230-12HFN8-QRD6GW KIT
![]()
Midea AG Nordic series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA) / MOX230-12HFN8-QRD6GW KIT - Сѐ од клими
Midea AG Nordic series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA)/MOX230-12HFN8-QRD6GW KIT Вклучен КИТ за монтажа FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР 12000BTU 3500W на ладење 3800W на греење Скриен Дисплеј WiFi ВГРАДЕН R32 Гас Греење до минус 30 степени SEER...www.seodklimi.mk
MIDEA MB-12N8D6-I / MB-12N8D6-O
![]()
MIDEA ALL EASY PRO
Midea All Easy Pro
A+++ енергетска класа на ладење/греење Работен опсег – 20 ~+ 50 Фреон R32 Wi - fiIntellegent eye сензор кој автоматски ја пренасочува климатаво energysaving mode во моментот кога детектирадека лугето ја напуштиле просторијата Тивок режим на работа 20dbbaneair.mk
(INVENTOR ARIA AR3VI32-12WF / AR3VO32-12)
![]()
INVENTOR Инвертер клима уред ARIA ARHB3VI32-12WF / AR3VO32-12 - Elipso
Елипсо - Најголем избор на инвертер климатизери од производителите BOSCH, DAIKIN, GORENJE, INVENTOR, HAIER, AEG, TOSHIBA, AUX, VIVAX, TESLA.www.elipso.mk
TOSOT MUSE LCLH TWH12AFC-K6DNA5D
![]()
TOSOT MUSE LCLH TWH12AFC-K6DNA5D по супер цена од 31.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
VIVAX ACP-12CH35AERI
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 INVERTER 3.5kw – Klimatizacija
klimatizacija.mk
Уште еднаш ќе прашам очекувајќи дека нема да почнете да се расправате за глупости..
Сакам да земам инвертер кој ќе грее минимум до -20, така да се откажав од Haier Tundra Green AS35TADHRA-CL или Hisense TG35VE00G.
Дали се добри моделиве погоре, како ви изгледаат? Искуства?
Дали има некоја од овие со подобар компресор кој нема да прави ON/OFF постојано...?
Tuka imas 3 modela na Midea i eden model na Gree.MIDEA AG NORDIC MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA)/MOX230-12HFN8-QRD6GW KIT
![]()
Midea AG Nordic series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA) / MOX230-12HFN8-QRD6GW KIT - Сѐ од клими
Midea AG Nordic series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA)/MOX230-12HFN8-QRD6GW KIT Вклучен КИТ за монтажа FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР 12000BTU 3500W на ладење 3800W на греење Скриен Дисплеј WiFi ВГРАДЕН R32 Гас Греење до минус 30 степени SEER...www.seodklimi.mk
MIDEA MB-12N8D6-I / MB-12N8D6-O
![]()
MIDEA ALL EASY PRO
Midea All Easy Pro
A+++ енергетска класа на ладење/греење Работен опсег – 20 ~+ 50 Фреон R32 Wi - fiIntellegent eye сензор кој автоматски ја пренасочува климатаво energysaving mode во моментот кога детектирадека лугето ја напуштиле просторијата Тивок режим на работа 20dbbaneair.mk
(INVENTOR ARIA AR3VI32-12WF / AR3VO32-12)
![]()
INVENTOR Инвертер клима уред ARIA ARHB3VI32-12WF / AR3VO32-12 - Elipso
Елипсо - Најголем избор на инвертер климатизери од производителите BOSCH, DAIKIN, GORENJE, INVENTOR, HAIER, AEG, TOSHIBA, AUX, VIVAX, TESLA.www.elipso.mk
TOSOT MUSE LCLH TWH12AFC-K6DNA5D
![]()
TOSOT MUSE LCLH TWH12AFC-K6DNA5D по супер цена од 31.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
VIVAX ACP-12CH35AERI
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 INVERTER 3.5kw – Klimatizacija
klimatizacija.mk
Уште еднаш ќе прашам очекувајќи дека нема да почнете да се расправате за глупости..
Сакам да земам инвертер кој ќе грее минимум до -20, така да се откажав од Haier Tundra Green AS35TADHRA-CL или Hisense TG35VE00G.
Дали се добри моделиве погоре, како ви изгледаат? Искуства?
Дали има некоја од овие со подобар компресор кој нема да прави ON/OFF постојано...?
Podobra od taa sto ja imas cini min Eur 1500. Ti si znaes najdobro.Јас имам една, сакам да купам уште една, а и првата сакам да ја заменам со некоја подобра.
Јас имам една, сакам да купам уште една, а и првата сакам да ја заменам со некоја подобра.
ST ne e Midea ST e Rebrendiran TCLMidea se slednite brendovi, ST/
Подобра од таа што ја имам чини 26-28 000 денари.Podobra od taa sto ja imas cini min Eur 1500. Ti si znaes najdobro.
Da ti dadam 20000 za taa sto ja imas?Подобра од таа што ја имам чини 26-28 000 денари.
Уште подобра чини 40 000 со монтажа.
Ова е од искуства на корисници, не на продавачи.
Дечкото праша тука,на форумот,дали има некој искуство со овие клими.Јас имам со оваква Мидеа,и од искуство тоа знам.Значи инвертер клима моделира,Грее клима манипулира.Панелката на Бош што ја имам подобро модулира, него ли Грее.Tuka imas 3 modela na Midea i eden model na Gree.
Prasaj po luge ili monteri saglam, koj ima Gree i koj ima Midea, ke dobies najdobar sovet.
Автоматски споено мислење:
Podobra od taa sto ja imas cini min Eur 1500. Ti si znaes najdobro.
Автоматски споено мислење:
Midea se slednite brendovi, ST/Inventor/MDV/Vivax/Carrier ....i uste mnogu no name brendcinja.... taka da imas izbor