Fala vo sekoj slucaj na odgovorot , da monterot e odlicen i se slozuvam deka ne si prisustvuval na merenjeto no pak ke kazam sigurno si imal situacija od nezadovolen musterija vo odnos na nesoodvetna rabota na uredot i on off ciklusi koj ne treba da se slucuvaat ako uredot gi ispolnuva propisanite specifikacii ,pa pomisliv ke bidis realen pa ke kazis primer od merenje ,no ok e te razbiram potpolno.Samo da napomenam deka vo mojot slucaj se dve gree gtech uredi koj rabotat identicno ,minimumot go nema odnosno imam cesti on off ciklusi .A moeto mislenje voopsto na serviserite gledam na nacin sto ako sum zadovolen od monterot ,istiot toj go baram i za drug brend na inverter ,bilo za montaza za premontaza za servis i von garanten rok bidejki bil korekten .A vo poslednata moja situacija za mitsibushi multi mi bese preporacan nekoj nivni monter no po razgovor so niv i na moe baranje prasav dali Vlatko mozi da e monterot bidejki sum zadovolen dosega od negovata usluga ,na sto dobiv potvrden odgovor .Ostani konstruktiven na forumov ,pofalen si od zadovolni korisnici i veruvam nikoj ne sakal da te navredi,pozz.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk