Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Прилепчани... кога нема 1.000еур за нас, бар 10.000 денари нека искористи некој...

Автоматски споено мислење:

@tigar4e како се покажа Daiseikai-то кај тебе?
Не знам дал следиш, ама 2ца на форумов се каат што земале...

Ајде Прилепчани... кога нема 1.000еур за нас, бар 10.000 денари нека искористи некој...

Сеуште не сум вселен во станот, така да неможам ништо да кажам, веројатно во мај би требало да се вселам така да за наредната зима ќе имам повеќе информации како работи и слично :)

Mnogu me interesira tie dvajcata dali bi gi smenile uredite za drug brend, ili sakaat samo zamena na uredot so nov ured?? Cisto radi pojasnuvanje, zasto ne sum siguren vo ova bas

Mnogu me interesira tie dvajcata dali bi gi smenile uredite za drug brend, ili sakaat samo zamena na uredot so nov ured?? Cisto radi pojasnuvanje, zasto ne sum siguren vo ova bas
Не знам тоа, и јас не разбрав...
Ако сакаат друг бренд... еве јас нудам трампа за Хансол 12ка :)

Objasneto e prethodno sto sum sakal, a sega veke ni toa nesakam, i da bi ja smenil i ke ja smenam za drug brend (normalno koga ke zarabotam dovolno za da ja platam ) skapa bese teshiba
P.S se nadevam sto pobrzo

Evo informacija o kompresorima koji su ugrađeni u KMTA seriju klima.U pdf formatu je pa pogledajte.7,9 i 12 ima GMC kompresor.14 ima LG.18 ima Mitsubishi Electric Twin Rotary ;)
24 ima Fujitsu kompresor a 30-36 LG kompresor.

Attachments

Ovde može da se pogleda bez preuzimanja dokumenta.

Последно уредено:
Objasneto e prethodno sto sum sakal, a sega veke ni toa nesakam, i da bi ja smenil i ke ja smenam za drug brend (normalno koga ke zarabotam dovolno za da ja platam ) skapa bese teshiba
P.S se nadevam sto pobrzo
Izvini dali bese ti so rgata sto tecese ili drug nekoj problem ?? Sorry malku napaden sum ama me interesira tocno problemot.
Mnogu lugje imam ubedeno da zemat Daiseikai i samo pofalbi imam, me cudis mnogu so tvojava konstatacija.

Тојотата пристигна [emoji3]
87187744342fe1be1b95f768d9ce39d5.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom