- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 5.749
- Поени од реакции
- 13.208
Освен последниот дел за продавачите(можат слободно и една тезга со кромпири да стават до климите), за другото си грешка!Zdravo na site. Mozebi ne sum nekoj ekspert da kazuvam ovakvi raboti i da davam "soveti" ama mislam deka ova treba sekoj da go znae. Siguren sum deka mnogumina od vas ke se soglasat so mene vo ovoj post ama pak ke ima nekoj sto ne mu se dopaga neli? Kako I da e.
"Soveti" za kupuvanje na klima:
1. Nikako ne kupuvajte eftini klimi od somnitelni marki i nalepnici (Zboruvam za Vivax, ST, Neo, Fuego, Tesla...)
2. Ako planirate da kupite klima kupuvajte od marki sto se so dobra reputacija i se faleni (Zboruvam za Gree, Lg, Mitsubishi, Toshiba, Daikin...)
3. Ne gi slusajte prodavacite vo Setec, Neptun ili Tehnomarket. Zapamtete! Tie samo probuvaat da prodadat nesto a ne deka mnogu se razbiraat od klimi.
Имам Фуего скоро 20 години и една Квадро 15 години. Климите какви-такви сеуште работат како денот кога се купени. Репутација не ми треба кога имам пракса.
Автоматски споено мислење:
Ако можеш да си ја дозволиш, ич да не се мислиш!Да, ми треба за 20 квадрати неизолирани со пвц. Штом ја нема FTXF35A/RXF35A тогаш Даикин отпаѓа. Грее и Вивакс не сакам, едноставно немам доверба. Сега размислувам за CS-TZ35TKEW
![]()
PANASONIC CS-TZ35TKEW по супер цена од 44.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk