- Член од
- 19 март 2021
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 545
Bolje je stavi na zidu gde je spoljasnja jedinica, da duva prema vratima od hodnika.
Mislim da nema potrebe da stavljas 18k, stavi 12k, dovoljno je.
Niko da mi da neki predlog.Ok, tako mi je jos clanova reklo. Koji 12 konkretno da gledam ? Hteo bih da cujem misljenje svacije. Da ne bude kasnije kuku lele, jaka ti je zima, trebao si jacu 12 ticu. Hvala svima.
Moram da pitam jos nesto.
Citajuci forume zakljucio sam da valjda Gree nudi najvise za najmanje novca. Znam i da ne postoji sprava koja nema i mane pored vrlina.
U nekom rangu do 500-550e, koje su prednosti Gree, i ima li mozda i mana i koje su ? Planirao sam taj budzet za inverter.
Od modela koje sam gledao su Gree Muse i Gree G Tech. GTech prevazilazi cenu, ali ako je mnogo bolja uzecu nju.
Nego i ovde i na drugim sajtovima citam neka oprecna misljenja za navodna gasenja i paljenja ovih klima non stop. Kakva su vasa iskustva ?
Znaci to bi bilo 22m2 dnevna + 6m2 hodnik koji i ne treba bas da bude i na -15C grejan non stop. Ali u isto vreme nebi hteo da se klima gasi na 700w kada je napolju toplije nego da manje trosi a greje sto vise u kontinuitetu. Hvala