- Член од
- 19 март 2021
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 545
Ok, nisam odmah primetio na je to obicna klima. Necu moci da cekam do kraja godine, ipak moram uskoro i to da resavam. Planiram useljenje najkasnije maja 2020. Uzeo sam u obzir i tvoje misljenje za 18k, citao sam i druga misljenja. Ako kupim 18, molim te daj mi predlog gde da je stavim. Postavio sam skicu stana gore. HvalaTa Tilia je on/off, nije Inverter.
Pular Inverter mislim da jos nemate, mozda krajem ove godine bude u Srbiji.
Автоматски споено мислење:
Razumem i hvala. Stan je na drugom spratu, ima samo jedan spoljni zid. Da li ce i kada da se greju susedni stanovi ja to neznam jer koliko sam razumeo investitora za oba stana koji su oko mene na spratu kupci su u inostranstvu. Da li ce to da izdaju ili ne, ja neznam. Koliko znam ispod i iznad mene ce biti useljeni ljudi kada i ja. A to znaci da ce ti stanovi biti grejani. Za ovu drugu manju sobu nebi da uzimam grejalice, jer hocu vremenom prolazim sto jeftinije sa strujom.Rade za tih 22+6m2 idalan ti je Lomo R32 ..Stavi je tu na južni spoljni zid da puše prema hodniku .. Kupatilo već griješ s nečim drugim , spavaću isto moraš da riješiš s dodatnom grijalicom, vidi ako klima šta ugrije jer je sve izolovano pa dogriješ po potrebi ..
Sad pitanje je da li se stanovi oko tebe , gore , dole , griju ? Jesu termički odvojeni ? Sve ti to utiče na izbor..
Neko je pitao za energetski pasos, zvao sam komercijalistu iz ove firme danas, on mi nesto smuva i ne rece da li ima ili nema. Shodno tome mislim da nema.
Fasada je 10cm stiropora, na podu parket, stolarija odlicna
Последно уредено: