E taka, ne da pises nesto sto ne e, za modelite.Фала, ова ми даде перспектива. Станот е претопол, па сега со стара 3.5 неможам да изладам доволно. Ќе размислам денес и ќе пишам што сум земал.
Еве ти ја и втората. Значи имам и Lomo LC и Fairy LCLH. И како ова ми помогна мене или работава беше чекај овој лаже против Gree? Имам лупнато пари на Gree каде што едната нема хоризонтално насочувањем другата лупа како цигла во машина за алишта. Гаранција никаква т.е. 1 год. додека на пример беко дава 5 год. фино лепо. Условена била ги викнав 2019, дувнаа со боца, оп 1000 ден. Абе ајде. Тоа е чист рекет и треба да се забрани.
Прегледај го приврзокот 288333
Eve ke si zemes Haier so horizontalno nasocuvenje.... ama ja nema taa opcija.
Toa sto ti trese nadvoresnata, ima mnogu pricini zosto e. Za toa imas telefon od servis.
Автоматски споено мислење:
Boli uvo Gree za 30kom ili 100kom.Ja znam vise njih u Srbiji. Hotel koji je prosle godine , pred koronu, pusten u rad, takodje je izmedju ostalog, trazio i potvrdu Euroventa od dobavljaca. Uzeli su klime koje cak nisu (bar mislim) u premijum brendovima. ali imaju potvrdu. Nije 100 kom, ali 30 tak sigurno, manji je objekat.
Jednostavno, Gree nema potrebe za sada da ima Eurovent, zato sto ne juri tendere sa splitovima.
Ima savim dovoljnu prodaju splitova, da ga uopste ne interesuje Eurovent listic.
Za toplotne pumpe vazduh voda , VRF, FCU, AHU, Chilere, ima Eurovent, samo zbog tendera.