- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.265
- Поени од реакции
- 3.015
Предложете му Soyal 18ka.... гледам на добар попуст е моментално -25%.
Ама само 18ката е на попуст... 12ката не?
Ама само 18ката е на попуст... 12ката не?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Момци помош. Сакам да земам инвертер 5ка или 5.5ка кој што планирам да го користам пред се за греесе во зимо. Се работи за куќа нова градба со изолација стиропор 8ца каде што климата треба да загрее 40 квадрата отворен простор.
Како понуда ми нудат hisense new comfort или cooper hunter arctik 5.5kw.
Еве линкови од климите.
Би ве замолил за совет мислење и помош пошо веќе морам да се одлучувам.
Автоматски споено мислење:
Веќе одбрав....hisense apple pie 5 или 5.5. Се надевам дека не утнав со изборов
Eve ti nesto dosta interesno
5.5kite se so twin panasonik kompresor
![]()
Техномаркет - ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ | КЛИМА УРЕДИ | ИНВЕРТЕР
Техномаркет ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ КЛИМА УРЕДИ ИНВЕРТЕРm.tehnomarket.com.mk
Видиш, не знаев. Значи човек учи додека е жив.Не ви се мешам во муабетот, ама ова е големо М.
Zbogomedit: Malo sam iscitao forum, ovu temu, jer su mi bile cudne burne reakcije nekih clanova odmah posle mog prvog pisanja, nisam ni mogao da pretpostavim o kakvim se relacijama radi oko Gree klima. I sve mi je jasno. Neka i ostane tako, nemam vise nameru da se ubedjujem i smetam u fantazijama pojedinih clanova, koje nazalost, obmanjuju neiskusne clanove. Uostalom, verovatno je i zet mi citao mozda sve ovo (mada sumnjam jer nema mnogo vremena), pa uzeo taj model
Ajd cao
Ke vidis na zimaВеќе одбрав....hisense apple pie 5 или 5.5. Се надевам дека не утнав со изборов
Прејак момент. Дали ја сфаќаш симболиката?
Иам фобија од жаби, не можам да ги гледам, ми се пореметува цело тело и психа. Мижејќи ги поминав тие сцени доека паѓаа тие проклети суштества. Поготово у тоа сцената коа се разделија Си Рајли и црвеноцвикерашот, мрбробрб0пс0оеос мршшшшшшшшш.![]()
Can it really rain frogs?
A heavy rain in which frogs come plummeting down isn't a pretty sight, but it happens more often than you'd think. Why do animals sometimes fall from the sky?science.howstuffworks.com
![]()
Ова саркастично беше кажано или?Ke vidis na zima
Imaju deda, ne sekiraj se, idi legni i spavaj.Primetio sam jos jednu uzasnu stvar ne Gree Muse, ona izgleda ne vrti polako turbinu dok stoji. Fakticki njen senzor zato kasno reaguje za ponovno paljenje. Da li ostali modeli Gree koje imate imaju tu tzv kontrolnu brzinu, dok kompresor stoji ?