Ok.
Zasto onda Gree Muse ima toliko slab odziv za ponovno paljenje, posle gasenja ? Zasto pregreje prostoriju, pa joj treba vecnost da se ponovo startuje ?
Sinko, meni se od starosti verovatno pricinjava da poneki ovde pisu i bajke za Gree
. Ne svi, ali poneki pisu bajke. Zasto pisu-to oni najbolje znaju. A dosta modela Gree klima rade kao nizerazredne komedije
Za Gree Hansola pouzdano znam, od sinoc , da nema kontrolnu brzinu, uredjaj sa onoliko dobrim komponentama, a toliko los u realnom ponasanju. Ne moze po sat vremena posle otapanja da krene sa grejanjem. Moj pobratim, istih smo godina, zajedno smo i studirali, kaze "cimer, klima je babaroga, samo da su joj i algoritmi kako treba, bila bi vrh". Ovako ispada dosta losa klima. Ono sto mi je sinoc ispricao je bukvalno i jadno i smesno.Nasuprot ovoj Gree Muse, Hansol koji on ima, sa smanjivanjem kapaciteta, ide dotle da potrosnju spusti na 100w i da duva vazduh od 22C, a pri tome zadata mu u heat modu temp od 24C ? ? Znaci Hansol rashladjuje kad mu se ukljuci grejanje. Sinoc smo malo pricali o tome. Ispada po ovome da i skupi modeli Gree imaju probleme. Ja sam mu objasnio kako se Muse ponasaju, tj da se na 700w gase, a on mi kaze "budi cimeru srecan, jer me ova moja i hladi dok me greje". Prihvatili su mu reklamaciju, bili izmerili i ovih dana, merio uostalom i on sam, skida je i vraca. Hansol mu je inace u vikendici i greje sa njom oko 40m2.