Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Предложете му Soyal 18ka.... гледам на добар попуст е моментално -25%.
Ама само 18ката е на попуст... 12ката не?

Момци помош. Сакам да земам инвертер 5ка или 5.5ка кој што планирам да го користам пред се за греесе во зимо. Се работи за куќа нова градба со изолација стиропор 8ца каде што климата треба да загрее 40 квадрата отворен простор.
Како понуда ми нудат hisense new comfort или cooper hunter arctik 5.5kw.

Еве линкови од климите.

Би ве замолил за совет мислење и помош пошо веќе морам да се одлучувам.
Автоматски споено мислење:

Eve ti nesto dosta interesno
5.5kite se so twin panasonik kompresor

Eve ti nesto dosta interesno
5.5kite se so twin panasonik kompresor
Веќе одбрав....hisense apple pie 5 или 5.5. Се надевам дека не утнав со изборов

edit: Malo sam iscitao forum, ovu temu, jer su mi bile cudne burne reakcije nekih clanova odmah posle mog prvog pisanja, nisam ni mogao da pretpostavim o kakvim se relacijama radi oko Gree klima. I sve mi je jasno :). Neka i ostane tako, nemam vise nameru da se ubedjujem i smetam u fantazijama pojedinih clanova, koje nazalost, obmanjuju neiskusne clanove. Uostalom, verovatno je i zet mi citao mozda sve ovo (mada sumnjam jer nema mnogo vremena), pa uzeo taj model :) Ajd cao
Zbogom

Прејак момент. Дали ја сфаќаш симболиката?

:smirce:
Иам фобија од жаби, не можам да ги гледам, ми се пореметува цело тело и психа. Мижејќи ги поминав тие сцени доека паѓаа тие проклети суштества. Поготово у тоа сцената коа се разделија Си Рајли и црвеноцвикерашот, мрбробрб0пс0оеос мршшшшшшшшш.

Искрено не знам што точно означува врнење на жаби, само знам дека е нешто од Библијата. А за време на дождот од жаби у Магнолија, тие моменти, ликовите се ослободија од своето минато.

Pod jambolija ne mozete da pishuvate toa e fakt.
Aj ke stopli pak :pijanco:

не сум го гледал, добри оценки освен на 2 :D

1615077198222.png

Primetio sam jos jednu uzasnu stvar ne Gree Muse, ona izgleda ne vrti polako turbinu dok stoji. Fakticki njen senzor zato kasno reaguje za ponovno paljenje. Da li ostali modeli Gree koje imate imaju tu tzv kontrolnu brzinu, dok kompresor stoji ?

Primetio sam jos jednu uzasnu stvar ne Gree Muse, ona izgleda ne vrti polako turbinu dok stoji. Fakticki njen senzor zato kasno reaguje za ponovno paljenje. Da li ostali modeli Gree koje imate imaju tu tzv kontrolnu brzinu, dok kompresor stoji ?
Imaju deda, ne sekiraj se, idi legni i spavaj.
Vrti polako, ali tebi se od starosti i brige cini da ne vrti.

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom