Aj sea kazi ja vistinata da ne te izdadam hehheNa koj krak od Halkidiki ti e mirrorot montiran, id kogo e montiran a kupen ti e vo Skopje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj sea kazi ja vistinata da ne te izdadam hehheNa koj krak od Halkidiki ti e mirrorot montiran, id kogo e montiran a kupen ti e vo Skopje.
Ko sto tebe ti smeniva Ucrown12 za Amber12 bez pari...da te izdadam i ja tebe heheAj sea kazi ja vistinata da ne te izdadam hehhe
Ja go montirav I toa PRO.Na koj krak od Halkidiki ti e mirrorot montiran, id kogo e montiran a kupen ti e vo Skopje.
Sho e toa daisekai sho e toa suzumi na leb li se macka ili e za na podrumPak da kakas za gree ti rekov ako ne cini cela ke ti ja smenat bez problem, ajde sea na red se teshiba kaj dvajca clenovi eden shorai eden daisekai da se isperat malce.
A zatoa te nemase den dva hahah
Ti moze da si PRO-badijalgijaJa go montirav I toa PRO.
Simpaticni I usluzlivi koleshki imasTi moze fa si PRO-badijalgija
Ako e ista ko na brat mi kupi si i antifoniМоже мислење/ искуство од некој со 5.5ката што е на попуст ?
Цената е одлична а попустот трае уште утре, па добредојден би бил некој совет за климава
Клима уред инвертер HYUNDAI AC180 5.3 KW – Elektrometal
elektrometal.mk
Дали би ја препорачале за 25 квадрати соба, изолирана со 10цм тервол и 8цм стиропор
Ete si ja kaza za rodninata od slovenijaKo sto tebe ti smeniva Ucrown12 za Amber12 bez pari...da te izdadam i ja tebe hehe
Nemoj taka za japancite sea ke te stavat ko mene na kupce vo gree lobi hahhahJa go montirav I toa PRO.
Posho mi greeshe slabo, slucajno imav gostin od Slovenia moj rodnina sertificiran EU serviser za centralni I split klimi I go proveri lomoto so digitalen merac ko sho mu objasnivte na g. Zlatko.
Toj den popladneto bea idealni 25c nadvoreshna temperatura za toj vid na proverka so digitalen manometar.
Ispadna deka ne fali freon I deka klimata raboti idealno Ali ko sho rece covekot tolku I e snagata ne ja pipaj dobra e.
I posle mesec dena na pocetok na zima prolupa lagerot. To je to.
Inace ne sakav da mu kontriram na zlatko oti nekolku pati vika deka nemoze da se proveri freon so manometar.
Ete vidis deka moze.
Inace toj manometar beshe nekoj italianski okolu 600e taka neshto e platen.
Автоматски споено мислење:
Sho e toa daisekai sho e toa suzumi na leb li se macka ili e za na podrum![]()
Dali koga duva ladbo perkite se krevaat nagoreЗдраво. Имам клима грее амбер, монтирана пред два месеци. Климата дува топло и наеднаш почнува сама од себе да дува ладно. После извесно време исклучена па пак уклучена си работи како што треба и после некое време пак истото, дува ладно. Цевките на надворешната единица се ладни. Што можи да биди?
Оваа има 7 години гаранција, па се надевам океј е, пошто нели другите клими имаат 2/3/5/10 години гаранција ?Ako e ista ko na brat mi kupi si i antifoni
Seriozno
Peredhodno imase eden komshija isto 5.5
Mu crkna na 2god I 2 nedeli a imase garancija 2 god.
Ali ovaa e na r32 ponova
Neeee ja kazuem ko shto E, nit dodavam nit vadam.Ete si ja kaza za rodninata od slovenija
Автоматски споено мислење:
Nemoj taka za japancite sea ke te stavat ko mene na kupce vo gree lobi hahhah
Перките се спуштени на најдолната позиција.Dali koga duva ladbo perkite se krevaat nagore
Како го свати ова со степениве алал да ти е.Значи на зададена 24 ,со Hi power се зголемува капацитет на климата ,и ќе биде под максимум оптеретување додека не стигне плус 2 степени од зададената.За ладење е еден степен пониско од зададената.Кога ќе постигне,се враќа во нормален мод.А некои клими што имаат проблем со модулација,на зададена 24 степени,постигнуваат плус 2-3 степени,и се гасат.@filipinec da ne go tupime mnogu ...imaj ubava vecer
HI Power e isto kako da si zadal 2C povisoka Temperatura na daljinskotro i nisto pojse.
Zadadena 26 so HiPower klimata ke raboti kako zadadena da e 28 iako na daljinskoto ke ostane 26.
Nema sofisticirana tehnologija, nema veze so promena na Hz na kompresor.
Reklama za naivni da mislat deka ako go stisnat kopceto ke se desi Cudo![]()
Izvor
Na 17ta strana e fino objasneto
Прегледај го приврзокот 284987
Sukjur ti da ne bese nemase da ni stane jasno kako tvojov niknejm UCrown sea po slovenski se cita Amber.....sea objasni im na slovencive kako se menja dres..meraceto odednss od UCrown ti otide na Amber?Ete si ja kaza za rodninata od slovenija