Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sekoj iskren napor treba da se podrzi, lesno e da se frla pepel. Tocno e deka merenjata se priblizni no ne se besmisleni, sepak davaat edna slika od koja clenovite moze da vidat i naucat nesto i e doprinos kon temata. Tuka i drugi korisnici postiraa merenja no spomat e samo @zlatko_ti412 no go razbiram toa verojatno deka vie ste od drugiot tabor (sopstvenik na kineska klima) i se naogate pogodeni. Ubav den.Moe mislenje e deka ova so merenjevo na japonskava klima na mojov imenjak poleka preođa vo kolektivno siluvanje i arogancija.....
Probav da mu ukažam deka merenjata se približni i besmisleni no toj prodolžuva da davi.
Na krajot nema da dokaže ništo poveće od toa što site što ne sme sisale vesla veće go znaeme.
Na ucrown i koga e izgasena vlece 80w na amber koga e izgasena ne raboti grejacot ispod nula
Pa normalno deka sose greac ke se testira.Tacno je 72w grijac a ostalo je elektronika itd.
Nego svi se ispisase a niko ne zna racuna li se potrsnja grijaca pri eurovent testiranju za COP?
Koj model e jas imav llao126 ili 126llao taka nesto top klima nadvoresna 33 34kg i prava magarica, 10god ja koristev pretezno za ladenje i ja prodadov sea nekoj drug ke ja tera uste 5godi i minКакви небулози. Зборите за клими од 30.000, од 50.0000, од 90.000 ден. а денес наутро мислам дека беше -7 ја пуштив на работа една стара клима ЛГ, си надрука фреон и почна да топли, и тоа со добро топол воздух. Кога ќе ми текне дека тука збореа за клими од +70.000 што греат со 200вати ми се гади. Инаку потрошувачката претпоставувам е иста со инверторот, прави оф он на 5-6 минути. Да не се излаже некој, новите он оф клими немаат благе везе со старите, ставени се компресорчиња а мислам дека и софтверски се некако ограничени да не греат на повеќе од -3. ПС, утре ќе провериме на -11 па ќе видиме.
E normalno nema,koga ke najdis nekoja klima so eurovent i greac na tacna javi se pa ke pobarame.@filipinec
Jeli imas kakav dokument gdje pise da se testira sa grijacem?
Ako imas daj da procitam
Ili nagadjas da je tako?
Imam Gree Hansol i U Crown ali to nema veze s tim ima li eurovent ili nema.
Jeli nema klime koja ima eurovent i grijac tacne?
E normalno nema,koga ke najdis nekoja klima so eurovent i greac na tacna javi se pa ke pobarame.

Model i kakov prostor grees m2 ?Zdravo!
Aj da ve prasam za mislenje za klimava da ne ispadni deka baram preku leb pogaca.
Me interesira vase mislene dali na klimava ova i e maksimumot ili treba da moze i povece.
Jas mislam deka nesto ne e vo red so klimava ama od Energija me ubeduvaat deka ako ne svetele sijalicki za alarm
klimata si e vo red. Videoto e snimano na -4 nadvoresna i 21 sobna tenperatura.
Postavena na 26 raboti so 42.5 a posle ja postaviv na 30 na daljinsko i pokaci samo eden stepen na izduv.
Od 1650v.ne vlece povece struja
![]()
Watch 20210214_132721_x264_001 | Streamable
Watch "20210214_132721_x264_001" on Streamable.streamable.com
Po se izgleda zlate mu ja stegna cvicanglata,ojde grejacot po petlite.
Zlate pola godina si ja meri negovata deka e so grejac samo ti nerazbra![]()