Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Понудете некои модели на клими до 400/450е max, за просторија околу 25м2, со релативно добра изолација, бар да е мин до - 15° или повеќе.

Tvoeto iskustvo i sovetite bazirani na toe iskustvo se uzasni.
Gree e brend, zapomni si gi toa, jasno vi e na site.. zatoa kukumjavcite postojano.
Автоматски споено мислење:

Nauci gi modelite pa komentiraj, vaka od guture ne biva.
Гледам дека си стручњак за клими.Ако може мислење за Daikin-FTKF35TV16U.

Понудете некои модели на клими до 400/450е max, за просторија околу 25м2, со релативно добра изолација, бар да е мин до - 15° или повеќе.
Ovoj model e ekstra Best Buy

Tvoeto iskustvo i sovetite bazirani na toe iskustvo se uzasni.
Gree e brend, zapomni si gi toa, jasno vi e na site.. zatoa kukumjavcite postojano.

Nauci gi modelite pa komentiraj, vaka od guture ne biva.
Како прво со вас и стручно да се зборува не вреди и тоа сум го пробал, инаку ако мислиш земи го упатството и виде pdsh или tol тоа и мали деца го прават како вас,инаку со електроника се занимавам 20години и така да немој ни да се обидуваш да ми објаснуваш со тие ваши ступидни спинови...

Грее е бренд за Лажење а Бренд е
Дајкин,Тошиба,Митсибуши,Панасоник,Фујитсу,
И зарем за оваа треба стручно да се елаборира зошто се брендови

Абе завршивте грејна сезона?
Една недела сум со исклучена клима реков толку доста беше греење... ама денес не се издржва.... гледам прогноза за утре - бетер...
Нишо пуштам пак на греење... тоа е... Јуни-не-Јуни... коа студи ќе си греее климичето :vozbud:

Ovoj model e ekstra Best Buy

Ovaa so greac ja falis?

Како прво со вас и стручно да се зборува не вреди и тоа сум го пробал, инаку ако мислиш земи го упатството и виде pdsh или tol тоа и мали деца го прават како вас,инаку со електроника се занимавам 20години и така да немој ни да се обидуваш да ми објаснуваш со тие ваши ступидни спинови...

Грее е бренд за Лажење а Бренд е
Дајкин,Тошиба,Митсибуши,Панасоник,Фујитсу,
И зарем за оваа треба стручно да се елаборира зошто се брендови
Hahahaha.. strucnjak po elektronika.

Vidi moze ovde ke go najdes odgovorot jajcar
:lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:
Се сомневам оти знаеш што е Интелегенција а што Емоционална Интелегенција,А да ќе прогуглаш и готово стана Експерт потоа..

GREE PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A

TOSOT MUSE LCLH TWH12AFC-K6DNA5D

TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA

По мало истражување и малку искуство, дали се во ред овие клими како најдобар избор до 450е кај нас?
И која би ми ја препорачале како најдобра без фаворизирање на марка?

По мало истражување и малку искуство, дали се во ред овие клими како најдобар избор до 450е кај нас?

Тундрата дефинитивно. Пар луѓе ја имаат на форумов, и се задоволни, односно најдоброто за цена/квалитет од кинез. Бонус за разлика од другите 2 има и Еуровент сертификат.

Pular e mojata preporaka, ekstremno tivka, 7 brzini, 4 nasoki na regulacija na duvanje, 680m3/h protok, Colasma ured za procistuvanje na vozduh, wi-fi

Pular e mojata preporaka, ekstremno tivka, 7 brzini, 4 nasoki na regulacija na duvanje, 680m3/h protok, Colasma ured za procistuvanje na vozduh, wi-fi

Џабе 7 брзини и ц витамини кога има 1.0 мотор и не може Плетвар да искачи.

@DEVIN земи си Тундра 1.9 тди, да си немаш мака во декември и јануари.

Ako razbiras sto znaci ova ''Colasma ured za procistuvanje na vozduh, '' jas se povlekuvam od forumov. Najiskreno :aplauz: :aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom