Види вака, пред да продолжиш да се смешкаш и да си пееш трала лала лала.....треба веќе да ти е јасно дека мојата клима во секој аспект е супериорна од твојата.
За тоа колку сум стоплен и дали да си купам уште една клима е моја работа. Можеби до година ако ја поврзам трпезарјата со дневниот простор... Можеби... Засега оваа испадна дека ми е повеќе од доволна

А ако тебе ти треба уште една 7мица слободно да си купиш... море земи си Нордик овој пат. Дури има од тие добрите... да не снема... гледаш и Грее почнаа да ги вадат лесни надворешни единици со мали компресорчиња.
За дркаџија и инаетџија и такви глупости, во 2018 јас прв зедов Хансол пред братот да ја земе првата Амбер.
Арно ама на работа од 2011 користам Тошиби па откако увидов разлика со Хансолот се одлучив следно да си земам поскап Јапанец.
Така да друже, престани да се бламираш страмота е... и интелигентни луѓе читаат по темава, не се сите пациенти како што си мислите дека ги правите.
Тоа и јас ќе коментирав... изгледа и во комшискиве држави форумите за клими се опседнати од грее-банда пропаганда.
Додуша... малку чудно што баш денес има двајца нови членови што пишуваат на српски, ама ај бидете луѓе, спуштете топката, ако знае некој да им помогне/одговори нека им одговори без кавги и омаловажување. Тоа со офсетот подесувањето кажете им го како беше, го имаше претходно некој објаснувано...
Сериозно, па не сум заприметил.... ама не седам во таа соба... секогаш онака на поминување сум 10 мин макс.
А ова као мана или така треба да биди?