Дај опиши го просторот да пресметаме тебе колку KW ти требаат...Да видиме како грееш 80м2 со очајна 5,5......Сними и видео....да видиме температура на издув.....Ама пази да не снимаш ти да не те гледаме гушнат со јамболијата....Ti si mi jasen, POGOLEM MANIPULANT NEMA OD TEBE, zatoa izigravaj advokatce i botce.
Uspat napravi edna presmetka za zlatko, toa Knauf, coekon smrzna doma, site isponastinaa.

Ovoj Zlatko nikako da se stopli, ne mu mrda sobnata nad 19c. a so 2kw/h izgleda i najgolema smetka ke ima mesecov![]()
Хахаха....Ova e na -15 ?
A na usis temperaturata sto si ja zamatil...sigurno ne e 30c kako kaj Zlate haha

Ох бе друже и кај тебе почна да свири за завива....Utre ke go staam videoto kako buci Gree hansol.
Za denes vi e dosta.

dokolku se voostanovi deka ne raboti klimata odnosno e defektna od gree prvo ke mu ponudat pari nazad CELOSNA SUMA KOJA JA KUPIL ili da mu ja zamenat so identicna ili podo
Абе друже моето искуство не е такво. Кога јас ги имав проблемите со првиот Хансол, монтерите кои ги пуштија се оградуваа од тоа како работи климата. Нивната работа била само монтажата и најдобро било сервисер од Скопје да си дојди...Како што имам слушнато, прекинале да работат со Gree пошто имале многу проблеми и поплаки од незадоволни корисници.....dokolku se voostanovi deka ne raboti klimata odnosno e defektna od gree prvo ke mu ponudat pari nazad CELOSNA SUMA KOJA JA KUPIL ili da mu ja zamenat so identicna ili podobra.toa drugive firmi tesko ke go napravat. A toa deka kako pacient gi tretiraat tuka oficijalno od gree mu nemaat taka kazano sekoj moze da se predstavuva kako niven vraboten pod psvedonim.
Кога почнав да ѕвонам во Gree најпрво велеа дека на низ орворот за цевките дувало и го лажело сензорот...па прекинаа да креваат и почнаа да се кријат...важно СЕРВИСЕР НЕ ДОЈДЕ. Тек после 1 година благодарение на моите јавни поплаки испратија друг човек и одкога уведе дека климата е стравно крш ја заменија со друга...
Сега за 20м2 Хансолот троши колку што троши Мицибушито за 40м2