- Член од
- 15 ноември 2020
- Мислења
- 24
- Поени од реакции
- 33
se izvinuvam ne zabelezavНе ми сметале, тоа што ми било од интерес сум го читал, тоа што не ми било сум го прескокнувал...
Ви го пишав да ви стане јасно дека тоа што за вас е губење време, за другите може не е...
Прилично бев свесен за густината на воздухот и дека моите мерења се далеку од оние направени во специјализирана лабораторија уште пред да пишете вие, но вие (кај најјачи инженер на форумов) го опишавте со целосно поништување на валидноста на мерењата и ги нарековте залудни и "misleading" пошто не биле направени со врву-технологије!
Ни вашите знаења кои тука ги споделувате не се од врву-технологије туку од 80сетите кога сте го стекнувале вашето знаење ако не и порано... верувам доста од она што го тврдите е веќе застарено знаење и следствено на тоа не треба воопшто да го ширите затоа што не е 100% точно и не е пренесено според последните светски достигнувања и истражувања.
Не знам ни сам дали веруваш во ова што си го пишал.... додуша со 5 клими може уште поквалитеттно ќе се згреев и поединечно 5те ќе потрошеа помалку, ама збирно ќе потрошеа мнооогу мнооогу повеќе.
Она виедеo не е од вчера-денес.... туку од пред недела-две кога надвор навечер беше +10С и ми е доста веродостојно да Даисеикаито пригревало со испод 200w.