- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.327
- Поени од реакции
- 3.108
Нормално дека неможеш, не е етички ни името на бистриот што ти пишал да го објавиш.... ама не е тоа поентата...Link nemozam da ti dadam zasto e PP poraka...a skopljan4e ovde nema...sto lesno mozes da proveris ako kliknes kaj sto treba, ama tebe mausov od vcera ti go dale i nemoze preku nokj da stanes naucnik.
Прегледај го приврзокот 279327
Затоа и доби одговор да го поздравиш колегата и да му пренесиш објаснување. Патем и другите тука да го добијат, а јас да ти го побијам лажирањето.
Еден десен-клик->Inspect и мењај у што сакаш.
Ете затоа јас снимам видеа... и од други што со слика ме убедуваат барам да снимат малку видео... затоа што иако помлад далеку пред Стрелец имам научено како да едитирам слики или HTML код.
Ако се разбираше ќе помислеше дека и други тука може се разбираат и слушнале за десен-клик->InspectПа ако веќе толку се разбираш у компјутери,ќе знаеше со десен клик properties да и направиш на сликата од претходниот мој пост... и немаше вака резил да излезеш![]()
Сигурно си мисли све тука тапа продавачи и монтери.... па ќе им прави дар-мар.
Само нека продолжи вака да лажира, ние тука сне ќе му ги отскриваме лагите...
EDIT: Ова со десен-клик->Inspect може да му е ново... па да не ме свати....
Ама сите знаеме дека си има тој 2-3 дупли акаунти на форумов па не му е проблем да си пиши од едниот на другиот.

moe mislenje i japancite se dobri i gree se dobri. Ne moze da sporeuvate vo razlicni domovi so razlina kvadratura i izolacija koja e podobra.
Истреси си пепел самиот