ne treba zakana treba da gi prijavi od toa molenja nema aber direkt neka gi prijavi i toa e toa ednas dva pati ako gi zamolil i teraat cjabe sve ponatamu samo ke go vozat, taka da druze prijavi si ic muva da ne te lazi oni posle neka te molat koga da dojdat da opravat.Нормално дека ќе те убедуваат. Сега немаат чар од тебе извај клај да прават кога во меѓувреме ги чекаат други монтажи од кои што прават пари. Ова не само што не е добра работа туку имаш вратен оштетен уред.
Само јавување секој ден и закана со инспекции, најди таму нешто за вратени оштетени уреди и одма телефонот.
Автоматски споено мислење:
cim i smenile kompresor isto e tapa znaci ili ne smenile ili ne go smenile po procedura pa se ponasa kako sto se ponasa "trokira" fals vazduh ti vlece od negdeКлимата е 4 месеци, во август е монтирана. Тоа оштетувањата е пошто ја носеа на сервис да и мењаат компресор и кога ми ја вратија ваква им викам што е ова ми рекоа "е добро де малку е удрена при транспорт"
Еве на ЛИНКОВ уште видеа и слики и ме убедуваат двајца сервисери и овие од горење дека ова е нормално работење![]()

p.s sea vidov i eba*e majkata pozadi i od strana neka si ja zemat doma oni neka si ja koristat taka transporterski....postiraj im gi na niv na zid na fb neka glea narod sto usluga davaat
Последно уредено: