Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да се потсетиме дека само Амбер Нордик има доказ и Стреам-видео од 12часа без ниеден дефрост.
12часа x 60мин = 720мин ниеден дефрост!
За троловите да разберат...ова не е лепено видео(како вашите) туку Strim во живо снимен како што пишува и во описот на видеото
Amber Nordic Heating @ cold weather
1,883 views
•Streamed live on 28 Feb 2018
Jas ova go potvrduvam .!101% kaj mene od sabotata 14h do eve sega vtornik 20.15h(temperaturata denskine 1-2° nojke do -10°) klimata e 24/7- 23° fan medium i povremeno med-hi,nema napraveno d.fда се потсетиме дека само Амбер Нордик има доказ и Стреам-видео од 12часа без ниеден дефрост.
За троловите да разберат...ова не е лепено видео(како вашите) туку Strim во живо снимен како што пишува и во описот на видеото
1,883 views
Jas ova go potvrduvam .!101% kaj mene od sabotata 14h do eve sega vtornik 20.15h(temperaturata denskine 1-2° nojke do -10°) klimata e 24/7- 23° fan medium i povremeno med-hi,nema napraveno d.fда се потсетиме дека само Амбер Нордик има доказ и Стреам-видео од 12часа без ниеден дефрост.
1,883 views
сосем доволни 12часа да те чешаат од 2018та навакаOdlicno izgleda. Mi ostanaa uste 11h58min da dogledam
Ke gi jadi crvot sega ...keti baraat live videa na -10 so 100% vlaznostсосем доволни 12часа да те чешаат од 2018та навака
При исти услови на влажност се гледа разликата....поголем изменувач-површински гледано небитно дали е еден два или три реда ке му треба повеќе време за да замрзне во споредба со мал изменувач....може и по прозорите да го заклучиш тоа, поголем прозор покасно замрзнуваMene stvarno ne mi e jasno.Zar treba da praj df so 55 procenti vlaznost.Jas nemam merac na vlaznost,pa si
mislev deka na pogolema vlaznost pravi df.Dosega kaj mene nemam videno df,ovaa grejna sezona.A citam za Bitola 84 procenti.
Па да, по некоја логика така ќе да е, и јас го пишав тоа.Holy fuck! Сега тој е првиот маж што бил номиниран за главна женска улога? Или како оди тоа?
BTW, WTF is pronoun: they? Као демек повеќемина се во едно тело, па на пример, ако ти дојде Елен или Елиот на гости, треба да речеш дека ти дошле двајца (тие) на гости? Не тролам, стварно не знам како функционира ова.![]()
Kupisi mitsu pa ke dobies defrosti po 5min. Kaj mene vcera vecer pravese .Mene stvarno ne mi e jasno.Zar treba da praj df so 55 procenti vlaznost.Jas nemam merac na vlaznost,pa si
mislev deka na pogolema vlaznost pravi df.Dosega kaj mene nemam videno df,ovaa grejna sezona.A citam za Bitola 84 procenti.
сосем доволни 12часа да те чешаат од 2018та навака
Na istina me iznenadi za FH neznaev,se se si mislev deka pravi intelegenten defrost.Kupisi mitsu pa ke dobies defrosti po 5min. Kaj mene vcera vecer pravese .
I toa neoptovarena nad 300w nema zaminato.