Среде Скопје http://te-to.com.mk/Убав на чичко, тоа што загадувањето ќе биде преместено од Скопје во Новаци и Битола, не ја мења суштината! Производството на струја, која тебе ти се чини еколошка во Ск, воопшто не е такво!
Автоматски споено мислење:
Најлесно да убедиш човек од бивша YU дека HISENSE не е кинеско-битпазарска фирма:Не го разбирам нашиот народ, посебно луѓето што гледаат подалеку од својот двор.
Зошто од делумна вистина правите апсолутна.
Јас размислувам вака :
- Пример ми е Словенија, треба ли да објаснам зошто ! 90% од тоа што пишувате, таму е забрането.
- Дали некој прочитал што се' се прави во Македонски шуми, тоа податоците дека садат, се точни, ама другото !! Вие навистина ли гледате дека шумите во Македонија се погусти, позелени.
- Барем сите овде сакаат да истражуваат низ интернет. Толку ли е проблем да се видат податоците на загадувањето со воздух. Дали е поголемо кога се затоплуваат домовите или обратно.
- Јас сум видел каков е воздухот на Лето, а каков во Зима во познато туристичко место. Прашувам како е во Крушево или Берово , нека кажат тие што знаат.
- Во мојата котлина точно знам како е и од што е. Сообраќајот е најфреквентен , а сепак загадувањето е најголемо во Ноември- Фебруари.
- Скоро па најважно, СИТЕ сме виновни што дозволуваме да горат СЕ' САМО НЕ СУВИ ЧИСТИ ДРВА.
Они нас - ние вас - а овие од горе
И НАС И ВАС
Автоматски споено мислење:
""" Ako nešto znači vo ravenkata, HISENSE proizveduva ogromni predobri OLED TV, ravni, a možebi i pointeresni od SAMSUNG, LG, SONY, PHILIPS i ostali. Toa e ogromna kompanija vo podem i jas bi igral na ovaa karta, ne kupuvaš avion na kraj kraeva, se e izmereno za slična cena sekogaš se dobiva sličen kvalitet.... """
Ако создадат добра сервисна услуга и добра постпродажна корисничка подршка, нема зошто да не успеат. По мене имаат добри модели, со добри цени, барем во Србија.
Gorenje Joins The Hisense Family | Hisense UK
Hisense outlined its acquisition of Gorenje, the global Slovenian-based home electronics manufacturer.

About Gorenje - Gorenje, a Hisense company
Gorenje Group is one of the leading European home appliance manufacturers with a history spanning more than 60 years. Our home appliances brands' portfolio includes Gorenje, Asko, Atag, Pelgrim, Upo, Mora, Etna and Körting.
Последно уредено: