- Член од
- 27 јули 2020
- Мислења
- 344
- Поени од реакции
- 567
Se slozuvam deka sum pretstavil situacija sto od iskustvo ja imam vo mojot dom i deka e moe licno zadovolstvo ili nezadovolstvo pomegju dvata modeli ,bidejki se vo isti uslovi so nikakva izolacija .
Mozebi da ima izolacija togas i so poniska temperatura na izduv ke e prijatno i nema da se zamaram so topli netopli.
E sega druga vistina e konkretno jas pa veruvam i golem del od drugive korisnici na inverter deka za nov model telefon ili televizor ke kupime premium sto ke izgubi vrednost vo pola godina,namesto da se vlozi vo izolacija ,ama za ova kade sto mozebi od prosecen inverter do top proveren model e 200-300 evra sto ke se vratat vo pomali smetki pogolem komfor se stiskame i promasuvame.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Не му бери гајле. Изборот за парите ти е еден од најдобрите.
Мораш да ги разбереш и момциве од форумов, имаат долгогодишно искуство, многумина и вредно собирале податоци.
Твоите податоци беа неочекувани и ентузијастички презентирани.
А знаеш како е во маало, форумов, треба добро да те протресат за да се докажеш. Не сваќај дека е лично.
Има и реални забелешки, ако ти е мерак и си во можност, прикажи корегирани податоци.
Најбитно е да те топли и правилно да ја употребуваш.
Твоето задоволство не може никој да ти го одземе.
Здрави , добро расположени и затоплени во нови победи.
Последно уредено:
Ааааа нее пријателе
сигурно маста му ј аизвадил до сега )- знаете ли колку беше кога беше нов на пазарот??? затоа споредбите посебните акции(кинеска нова година, црн петок и ред др.) кои што важат за многу увзоници и нивни акции тука не ги осудувајте туку напротив да молиме бога да ги има повеќе. Дополнително Ние(Македонија) како мал потрошувач тотално небитен на пазарот за да би добиле некоја убава ценован политика треба да бидеме некој огромен конзумент- А не сме за да можеме да играме со цените на големите играчи. Туку среќа во несреќа испаднаа субвенциите па драстични залихи поведоа да многу тука на пазарот донесат поголеми количини на екстра модели на повеќе увозници тука така да изнудивме некоја подобра цена за одредени модели кај повеќе прозиводители.