Ok site se isti tuka sme na cisto! No sto e rabotava so narodot..??site se tapkaat po ramo i vikaat od beter....?pobeter od ova amin kaj dae za 2/god 10/5den, KW/h ke go napravat i koj znae dali ke ima eve veke ima sekoj den prekini a T samo nojke do 0 odi sto pravime tamu do 1 mart...?Сите се исти...
Поентава ми е дека уште пред осамостојувањето имавме проблеми во тој сектор!
Ниедна влада не се фати сериозно да го решава проблемот! А требаше децениски да се работи на тоа малку по малку!
Сега веќе 2021 ние се освестивме дека ни се гледа га***!
Прекасно! И фино-лепо ќе си го јадеме тоа што ни го сервираа изминативе 30 години! Т.е.Ќе зависиме за струја однадвор,и ќе си плаќаме според пазарни цени и услови! А на тој "пазар" не му е гајле за нашиот стандард на живот!
Bidejki imam komunikacii pokraj rabotata so cel Kec na evn,tie vikaat cekajte doprva ke ima ispadi na celi trafostanici... I vistina poslednive 20 denovi imase 5 ispadi od koi 2 bea na relacija Bt-PP i 3 pomali kade sto pola grad nemase 220v.i toa traese skoro 4h.
Ne sakam da zvucam histericno ama taa nie realnosta.!za zal

Исто така не ми е прблем да се сите врати отворени, освен што ќе треба да се нагодувам со децата да не затвораат врати од нивните соби