Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми е ама ништо не го надминува ова за мене. https://www.youtube.com/watch?v=c3Dz6FOE_Gk&t=6s&ab_channel=AlexandruMortimer А тебе гледано ти е K-On!?Не ти е гледан тогаш Green Mile.
НелиКако може да ги споредувате Forest Gump и Green Mile со One flew?![]()
Testirana e vo oficijalna eurovent laboratorija jas nisto ne izmisliv.значи решена мистеријата на Гри.
прави 3,5 клима,ама ја декларира како 2,5 и на сите тестови е прва.
исто прави 5,5 амбер ама ја деклрарира 3,5
па се чудите после кога ќе ви кажат па подобра е од фери 5,5 и од сите 5,5 на пазарот
и со тоа се прави фама,се пере мозок на неупатени потрошувчи
годишна потрошувачка од над 2600 к/ч а пишале А+ ПА НЕМОЈ БРЕ ТОЛКУ ДА ЛАЖЕТЕ
значи не се мачите и не губете време по продавници,едноставно знаете што сакам да кажам
немам ништо против Стрелец или Гри,ама претерувате со лажните информации
A taka znaci,epa i jas isto ti kazuvam ...toa e pristapnosta cenata/kvalitetot....
Armageddon кога Брус Вилис ќе и каже на Лив Тулер дека неможе да го исполни ветувањето да се врати дома безбедно![]()
Јас се возбудив кога го видов постот и ми стана незгодно да му стиснам лајк.Види што ви постира човеков, и ни еден лајк не му ставивте. Што народ ќе бевте?
#НеВреди
Sreka tvoja sto vleznite ne se $150, tuku mnogu povisoki.100 pati napisav, neka presmeta nekoj kolku se vleznite f-ri na galickite, ne povekke od 150$ (mnogu lugje na forumov lesno ke dojdat do ovaa matematika) I TI KAZI MI VO TAA CENA sto moze da se ugradi a da bide best buy ili gree kako luda, modulira straSNO, pa greaci pa izduvi pa steluvanje brojki katalozi. bate vi se prodavaat oti ste nasle .... i normalno biten faktor e nasiot mizeren standard na ziveenje. inaku nitu g nitu v nitu m ke imase po zgradive nasi.
I jas sum nezadovolen od mitsu FH vo nacinot na rabota.Коментарите кои ги давате со кои ги негирате другите и производители на клими, а и учесници во дискусијата, иако даваат живост на форумот, кога би биле поткрепени барем со еден аргумент, би биле " полн погодок" .
Како тазе корисник на Митсубиши СФ 25 ВЕ, кој е купен претежно за ладење на просторија од 15 квадратни метри, сум незадоволен од автоматскиот режим на електрониката, пред се, поради тоа што веднаш утредента почна да мириса, иако беше стара само три дена. А за сиромашните можности на далечинското, немам коментар.
Затоа препорачувам, а го практикувам и на Панасоникот од 2004-та, да дува барем 15-на минути на вентилатор пред да го изгаснам.
Напротив.Sreka tvoja sto vleznite ne se $150, tuku mnogu povisoki.
Da se takvi tek togas klima nema da prodadete.
Izgleda togas nema da ima drug izbor, pa ke zemes.Напротив.
Можете и во малопродажба да ги пуштите по $150, ама јас по втор пат нема да земам таква клима. Само ако на пазарот нема друг избор, тогаш ќе земам. Еднаш се изгорев, втор пат не.
Ако не ти се брза почекај во СЕТЕК ќе донесат овај месец Tundra поефтина ќе биде од клими.мк така на другар му рекле очекувале пратка да стасаМислење помеѓу
https://klimi.mk/product/351 LOMO LC GWH12QB-K6DNB4I
и
https://klimi.mk/product/357 TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA
Сличен ценовен ранг се ако може совет која да се земе? Фала однапред.
Директно во енергија се јавив, ако ја зимам од кај нив ќе ја земам, сетек се ужас невиден.Ако не ти се брза почекај во СЕТЕК ќе донесат овај месец Tundra поефтина ќе биде од клими.мк така на другар му рекле очекувале пратка да стаса