Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Batica ti pak sajki ni pikas* ti veke si go snimal ,i vikas ke se potrudam da snimam vikas video od okolu 30min a veke tie snimeno spremno (kako si go snimil/spremal toa e dr.muabet) ...abe sedam li vo 2/3am da snimam video za da pokazam na bilo koj deka sto bi bilo ako bi bilo*???znaci muabetov e kupete LN,i ke vi modulira so 60w polasat / saat vo 2am vo leto ,??? i sto so toa ??Јас сум човек од збор.
Специјално за @Strelec
![]()
Mitsubishi LN35 cooling with low power consumption ~60w
Surprised by low power consumption while keeping my 29m2 room cool with just 60w of electricity. AC model is Mitsubishi LN35VG installed with a 5m long refri...www.youtube.com
I ti si vo pravo * toj e kriv .....Ами овај Убавион не замараше 1 година со тие греачи .. трошеле бла бла .... Слушнаа талентиве од Мепсо/ЕСМ на сите греачи ни наместија на сметките))
Ами овај Убавион не замараше 1 година со тие греачи .. трошеле бла бла .... Слушнаа талентиве од Мепсо/ЕСМ на сите греачи ни наместија на сметките))
I ti si vo pravo * toj e kriv .....
Klimata bez problem ke go zagree toj prostor, kakva I da e nadvoresnata temperatura.
Фала ви за одговорите, веќе ја порачавBez problem ke gree 20m2 jas so ista takva klima gream 28m2 dnevna odlicno gree klimata i e so Fenomenalna Cena.
Vnimavaj na montazata minimum 3 metri bakarni cevki obavezno vakumiranje na nadvoresna edinica so vakum pumpaФала ви за одговорите, веќе ја порачав
Сигурно, ама ќе биди после недела дена, гужва мајсторитеVnimavaj na montazata minimum 3 metri bakarni cevki obavezno vakumiranje na nadvoresna edinica so vakum pumpa
![]()
bandaziranje na bakarnite cevki so bela bandaz traka i vnatresnata edinica minimum 10 do 15 cm da e odalecena od plafon za dovolen protok na vozduh.
Spodeli sliki od montazata na klimata koga ke ti ja montiraat.
Bez razlika dali utre ili pokasno koga i da ti ja montiraat vnimavaj na montazata i spodeli sliki od montazata na klimata pofaliseСигурно, ама ќе биди после недела дена, гужва мајсторите

Kadija te tuzi kadija te sudi, zazal problemov nee samo kaj tebe xx korisnici i xx vreme se vrtat istite raboti ,sakaat samo da okubat kolku sto moze povejke*Од ЕВН доајѓаат и ни го менуваат струјомерот
( на 10 год се менувал )
И по една недела ни стига сметка 500 ЕВРА
зошто прашуваме ЗОШТО ни рекоа дека струјомерот ни затајувал струја
а плаќаме 3-4000 денари месечно ПОМОШ ИДЕИ ...
Извинете знам дека не е темата таа тука но неможев да најдам таква тема
ви благодарам
Kadija te tuzi kadija te sudi, zazal problemov nee samo kaj tebe xx korisnici i xx vreme se vrtat istite raboti ,sakaat samo da okubat kolku sto moze povejke*
da si se obratis do advokat za pocetok, na moj drugar mu vodeja slucaj od 2010 nekoja smetka kako ne platena na osnov toa 2 pati mu isklucija struja a toj ja ima smetkata plateno crno na belo / a toj ja platil vo posta a postata ne prefrlila pari na evn / i taka fati dobar advokat i gi iskuba evn okolu 50k,za isklucuvajnata za pretrpen stres itn, i postata ja tuzese 30k. mu isplatija i ednite i drugite ,ne znam kolku % mu zede advokatot