Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
За звукот што да правам - тивка е, морав да го пикнам долниот дел од телефонот до перка што се вика за да го фатам малку звукот....
Амберот нормално дека ќе има и звук, не се спие со него во соба.
Ti kaj tebe nemas zvuk voopsto.... batali telefonot sto ne ti cinel,si naredil 50 meraci tamu ama ajfonot nesnimal zvuk ;)
Ne se sekiraj za 65w...za 2min te procitav kakvi majmunlaci pravis....a koleskite sekako nema da znaat, posebno taa najdebelata ;)
Ti si toj sto od reci kazi vcera e zasclenet i kupil prva klima.....ja sum od mnooogu poodamna i vakvi filmovi nepalat kaj mene. Mozes da probas da mi kontriras so manipulacii ama na kraj ke te pobijam i ke se zaebes.
Ti i neznaes koj e toj sto ti repliciral na IT, preumen e za tebe i mnogu poiskusen.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Ti si toj sto od reci kazi vcera e zasclenet i kupil prva klima.....ja sum od mnooogu poodamna i vakvi filmovi nepalat kaj mene. Mozes da probas da mi kontriras so manipulacii ama na kraj ke te pobijam i ke se zaebes.
Еве специјално за тебе деновиве ќе се потрудам да снимам целосно видео од бар едно 30 минути ниска модулација под 100w
Не сме тука сите со цел да правиме манимулации за да продадеме парче повеќе...

Ti i neznaes koj e toj sto ti repliciral na IT, preumen e za tebe i mnogu poiskusen.
Не знам, ни ме интересира, можеби си ти, можеби е друг, некој уште поумен и преискусен, ама е затворен во своите искуства и не сака да ги прошири, или и нему не му одговара да ги прошири како што не ти одговара ни тебе.

Го имаме првиот филм-кандидат за Оскар за 2021 г.

Полска го праќа Never gonna snow again на Малгоржата Шумовска.

Еве специјално за тебе деновиве ќе се потрудам да снимам целосно видео од бар едно 30 минути ниска модулација под 100w
Не сме тука сите со цел да правиме манимулации за да продадеме парче повеќе...

Јас сум човек од збор.
Специјално за @Strelec

Околу 200 се shorts, не ги рачунам. Всушност 10-ина shorts со вкупен runtime помеѓу 1h и 1h30m ги рачунам за еден.
Така да околу 400 се.
Вчера не изгледав ни еден филм, денес ќе се обидам барем 4.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom